ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Μπανάκος: “Ενώνουμε δυνάμεις για μια πόλη όπου αξίζει να ζεις!”

Ο συμπολίτης κ. Χρήστος Μπανάκος θα είναι υποψήφιος με το “Χαϊδάρι Ξανά” και τον Βαγγέλη Ντηνιακό. 

Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,

Γεννήθηκα στο Χαϊδάρι και έχω διατελέσει επί 23 χρόνια Προϊστάμενος Καθαριότητας στον Δήμο Χαϊδαρίου και για 3 χρόνια ήμουν Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Μετά από πέντε χρόνια απραξίας από την τωρινή δημοτική διοίκηση, έφτασε η ώρα να αποφασίσουμε ξανά για την νέα δημοτική αρχή της πόλης μας, το Χαϊδάρι μας, την πόλη όπου ζούμε και την οποία αγαπάμε.

Έπειτα από ώριμη σκέψη στα πέντε αυτά χαμένα χρόνια της τωρινής διοίκησης, διαπίστωσα πως ο μόνος επικεφαλής συνδυασμού που έκανε αντιπολίτευση ήταν ο Ευάγγελος Ντηνιακός. Είχε ολοκληρωμένες προτάσεις και όραμα για το Χαϊδάρι μας έτσι όπως είχαμε μάθει να είναι πρότυπο δήμου.

Για το λόγο αυτό αποφάσισα να στρατευτώ με τον Ευάγγελο Ντηνιακό και τον Συνδυασμό ΧΑΙΔΑΡΙ ΞΑΝΑ. Και Όλοι Μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ξαναδώσουμε στο Χαϊδάρι μας αυτό που του αξίζει. Μία πόλη που Αξίζει Να Ζείς!

Χρήστος Μπανάκος, Βιογραφικό

Γεννήθηκα στο Χαϊδάρι το 1955. Είμαι έγγαμος με την Ελένη Μπανάκου το γένος Θεοδοσιάδη. Έχω μία κόρη, την Ελένη, παντρεμένη με τον Νίκο Πετράκη και έχουν δύο παιδιά.

Είμαι συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος. Έχω διατελέσει επί 23 χρόνια Προϊστάμενος Καθαριότητας, Προϊστάμενος Πρασίνου, Προϊστάμενος Γραφείου Κίνησης και Συνεργείου στο Δήμο Χαϊδαρίου

Έχω συμμετάσχει στη μελέτη και στο σχεδιασμό της αλλαγής της μηχανικής αποκομιδής το 1995. Έχω λάβει μέρος σε σεμινάρια αποκομιδής και ανακύκλωσης και για τρία χρόνια ήμουν Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Είμαι επί 25 χρόνια μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού Συλλόγου Χαϊδαρίου ”Θρίαμβος”. Μέχρι σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος του ίδιου Συλλόγου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button