Ο συμπολίτης κ. Χρήστος Μπανάκος ανακοινώνει την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Χαϊδάρι Ξανά” του Βαγγέλη Ντηνιακού. 

Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,

Γεννήθηκα στο Χαϊδάρι και έχω διατελέσει επί 23 χρόνια Προϊστάμενος Καθαριότητας στον Δήμο Χαϊδαρίου και για 3 χρόνια ήμουν Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Μετά από πέντε χρόνια απραξίας από την τωρινή δημοτική διοίκηση, έφτασε η ώρα να αποφασίσουμε ξανά για την νέα δημοτική αρχή της πόλης μας, το Χαϊδάρι μας, την πόλη όπου ζούμε και την οποία αγαπάμε.

Έπειτα από ώριμη σκέψη στα πέντε αυτά χαμένα χρόνια της τωρινής διοίκησης, διαπίστωσα πως ο μόνος επικεφαλής συνδυασμού που έκανε αντιπολίτευση ήταν ο Ευάγγελος Ντηνιακός. Είχε ολοκληρωμένες προτάσεις και όραμα για το Χαϊδάρι μας έτσι όπως είχαμε μάθει να είναι πρότυπο δήμου.

Για το λόγο αυτό αποφάσισα να στρατευτώ με τον Ευάγγελο Ντηνιακό και τον Συνδυασμό ΧΑΙΔΑΡΙ ΞΑΝΑ. Και Όλοι Μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ξαναδώσουμε στο Χαϊδάρι μας αυτό που του αξίζει. Μία πόλη που Αξίζει Να Ζείς!

Με εκτίμηση
Χρήστος Μπανάκος