Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Χριστοδουλείου Ορφανοτροφείου Θηλέων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές, φίλους και συμπαραστάτες της γιγαντιαίας προσπάθειας που γίνεται στο χώρο της παιδικής προστασίας για 70 και πλέον έτη. Προσφέροντας στα παιδιά στέγη, τροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ένδυση, υπόδηση, εκπαίδευση, ψυχολογική υποστήριξη και όλα, όσα ένας υπεύθυνος γονιός προσφέρει στα παιδιά του.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί:

Τους ιατρούς:

Οφθαλμίατρους: κο Ευθύμιο Κλεισιάρη & κα Ελένη Ασπρογέρακα.

Οδοντίατρους: κα Μπαρμπαδήμου – Ατματζίδου Χρύσα και κα Ελένη Μήτσου, τον κο Παναγιώτη Βάκρο.

Καρδιολόγους: κο Βασίλειο Σουρίδη, κο Θωμά Φωκαέα και κα Μαρίνα Ντουμποβίνα.

Παθολόγους: κα Βασιλική Πρέντζα και κα Βαρβάρα Ντούσκα.

Ορθοδοντικό: κο Μιλτιάδη Παληό.

Γναθοχειρουργό: κο Λάμπρο Γκουτζιάνη.

Ορθοπεδικό: κο Διονύσιο Καυδιανό.

Παιδίατρο: κα Ασπασία Θερμού-Σελέκου

Γυναικολόγο: κο Χρήστο Βαλακώστα.

ΩΡΛ: κο Ηλία Νικολόπουλο και Μιχαήλ Δεληνικόλα

Δερματολόγο: κα Καρακώστα και κα Νικολοπούλου.

Κέντρο Ψυχοθεραπείας: GESTALT FOUNDATION

Τα φροντιστήρια: «ΠΑΠΑΔΕΑ», «ΔΟΜΗ», «ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ», «ΕΠΙΛΟΓΗ» & «Α. ΜΙΚΕΛΗ-Ε. ΡΑΓΚΟΥΣΗ», «Winners Education», τα εκπαιδευτήρια ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

Τα γραφεία τελετών:

Γεωργίου Τσεσμελή, Άννας Π. Κακλαμάνη Ν. Αυγουλή & συνεργατών, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, «Σολωμού Στεφανία Κληρονόμου Φλώρα – Χρυσαλλίς», Δήμου.

Τις εφημερίδες: «ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ» και «Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ».

Τα καταστήματα: βιβλιοπωλείο «Εξώφυλλο», το catering «ΑΥΡΑ», το ζαχαροπλαστείο LUX, Παράσχος, το “TWIN donuts and coffee”, το cap-cap Αιγάλεω, το κατάστημα του κ. Κοτοπούλη Δημητρίου (καθρέπτες), «την εταιρεία «ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ», το τυροπιτάδικο ΚΟΡΥΦΗ, το καφέ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ του Κλαυδιανού, το super market Α/Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕ, την εταιρεία «ΒΙΟΦΑΡΜΑ», τον κ. Μαράκο Κωνσταντίνο, το κομμωτήριο του  κου Γιάννη Μόρτου, το τουριστικό γραφείο της κας Βίκυς Κακάλη, το Διαγνωστικό Κέντρο ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, το Μικροβιολογικό Κέντρο Βουλγαρέλη Γκίνη Χρύσα, τον κο Εμμανουήλ Μπαντουβεράκη, τις σχολές οδηγών «ΜΠΑΝΤΑΣ», το κατάστημα bath & more της κας Δημητράκα, το καφέ  BLEND, τον φούρνο ΨΥΧΟΓΙΟΣ, το καφενείο ΟΔΟΣ ΧΙΟΥ, το μεζεδοπωλείο ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ, τον κύριο Φώτη Δημήτρουλα, την πιτσαρία Κάλιαρι, FOREST τη «ΦΡΟΥΤΑΓΟΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ», τους κουλουράδες Αιγάλεω & Ν. Φιλαδέλφειας, την εταιρεία με τα σιντριβάνια «Μπαλάσκας & Σωτηρόπουλος Ο.Ε», το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου, την κυρία Φωτεινή Μουρατίδου και την ομάδα των εθελοντών.

Όλοι οι ανωτέρω με την ευαισθησία  που τους διακρίνει αποδεικνύουν περίτρανα ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι υπάρχει και ελπίδα για την συνέχιση έργων φιλανθρωπίας.

Τους συλλόγους διδασκόντων των 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, του  4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και 4ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΑΪΑΔΡΙΟΥ του 3ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ για την συνεργασία και την στήριξη των παιδιών μας. Το σύλλογο διδασκόντων του ΕΝΕΓΥΛ  Αιγάλεω και το ΕΕΕΕΚ Αιγάλεω. Τον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου Χαϊδαρίου, της Παναγίας Ελεούσας και τον Προφήτη Ηλία Αγίας Βαρβάρας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Χαϊδαρίου, το ΕΡΕΙΣΜΑ και το ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, την οργάνωση «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», το ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την εταιρεία  P.W.C, την Τράπεζα Τροφίμων, το πρόγραμμα “ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ”, την φιλ. οργάνωση SPARK, την φιλ. οργάνωση «ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ», την οικογένεια Τσούκα «POROS VIEW», το Ξενοδοχείο ATHENS GATE, το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος – ΙΠΕ & τον κο Ποταμίτη, το κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, τη σχολή χορού Magic Step, το ραδιοταξί «ΠΑΡΘΕΝΩΝ».

Ευχαριστούμε θερμά και όσους κρατούν την ανωνυμία τους.

Ας γίνετε εσείς παράδειγμα που θα μεταλαμπαδεύσει αυτή τη φιλοσοφία ζωής  με πυρήνα το ΕΜΕΙΣ και όχι το εγώ.

                                                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                            Ο Πρόεδρος Γεώργιος Χριστοφοράκης