ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες για τον 25χρονο, η 16χρονη στο Δαφνί

Η ιστορία που αναστάτωσε πριν λίγες μέρες το ΨΝΑ Δαφνίου και το πανελλήνιο έληξε με την ανεύρεσή τους στην Πάτρα, χάρη σε τηλεφώνημα πολίτη, ο οποίος μετά τον “συναγερμό” από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση της ανήλικης, τους είδε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, από όπου και κατάγονται και οι δύο, και ενημέρωσε τις αρχές.

Έτσι, βάσει της ισχύουσας εισαγγελικής παραγγελίας, η 16χρονη οδηγήθηκε πίσω στο Δαφνί για παρακολούθηση και νοσηλεία, ενώ ο 25χρονος Ρομά, συνελήφθη από την Αστυνομία της Πάτρας για αρπαγή, μετά τη σχετική καταγγελία της μάνας, αλλά και διότι παραβίασε την εισαγγελική εντολή για την κοπέλα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει η οικογένεια της, ο 25χρονος την χρησιμοποιούσε για μικροκλοπές. Μάλιστα υπήρχαν πληροφορίες ότι εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ κάποια φορά βρέθηκε και κακοποιημένη. Όπως αναφέρουν πρόσωπα από το περιβάλλον της ανήλικης, η κοπέλα τον ακολουθούσε τυφλά, ακόμη και μετά από ξυλοδαρμό της. Ο δράστης, μαζί με συνεργούς, είχε πάρει την 16χρονη αφού έκοψε τα κάγκελα του δωματίου της.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button