ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χάρης Λαλές, “Για το Χαϊδάρι που μας αξίζει!” 

γράφει ο Χαράλαμπος (Χάρης) Λαλές, γλύπτης – χαράκτης                                         υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Χαϊδάρι Ξανά – Βαγγέλης Ντηνιακός”

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, είμαι γέννημα θρέμμα Χαϊδαριώτης. Εδώ γεννήθηκα το 1952, εδώ μεγάλωσα, εδώ πήγα σχολείο, εδώ δημιούργησα την οικογένειά μου και εδώ σκοπεύω να συνεχίσω να ζω.
Όλες και όλοι γνωρίζουμε ότι το Χαϊδάρι είναι μια πόλη με μεγάλη ιστορία στους αγώνες το 1821, της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944, του 114 του Αντιδικτατορικού Αγώνα.
Όλες και όλοι γνωρίζουμε ότι και με την δική μας συμμετοχή είχε γίνει πόλη πρότυπο της Δυτικής Αττικής.
Όλες και όλοι με θλίψη βλέπουμε την παρακμή της πόλης μας τα τελευταία χρόνια και κυρίως τα τελευταία 5 χρόνια, με ευθύνη της σημερινής δημοτικής αρχής. Αυτή η θλίψη με οδήγησε και εμένα να συμμετέχω!
Συμμετέχω στον αγώνα που δίνει το ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ με επικεφαλής τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΗΝΙΑΚΟ για το Χαϊδάρι που μας αξίζει. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, γιατί έχουμε την δική μας σημαία με την εικόνα του Μπλοκ 15 και την παπαρούνα ως σύμβολα διαχρονικά του λαού της.

Προτείνουμε

Έχουμε στην καρδιά μας την πόλη μας που θέλουμε να γίνει δήμος πρότυπο πανελλαδικά. Για τον λόγο αυτό προτείναμε νέα συγκοινωνιακή μελέτη. Επαναλειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας. Νέα γραμμή Μετρό. Απόκτηση των 220 στρεμμάτων του Σκαραμαγκά για χώρους αναψυχής και άθλησης. Ζητήσαμε και ζητάμε 66 στρέμματα από το στρατόπεδο και εύκολη πρόσβαση των δημοτών στο Μπλοκ 15. Ζητάμε μέτρα στήριξης πρώτης κατοικίας και επαγγελματικού χώρου ενάντια σε πλειστηριασμούς. Στήριξη της τοπικής αγοράς. Δωρεάν wi fi. Δημιουργήσαμε την ατζέντα των πολιτών Haidari Agenda. Έχουμε σχεδιασμό για πράσινη και καθαρή πόλη. Άμεσα προγράμματα για τους Χαϊδαριώτες δημιουργούς της τέχνης και του πολιτισμού. Άμεσα μέτρα καταπολέμησης της ανεργίας των νέων μας, ώστε να μην φεύγουν στην ξενιτιά και άλλα πολλά.
Δεν θα αναφέρω τι δεν έγινε στο Χαϊδάρι αυτά τα 5 χρόνια, γιατί αυτό ήταν και είναι η καθημερινότητά μας. Μόνο θα σταθώ στην θλιβερή πρωτιά πανελλαδικά που κατέχει η δημοτική αρχή να βγάζει δελτία τύπου ΚΑΤΑ δημοτών ως ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ. Σχετικά με θέματα κριτικής που δέχεται για την καθαριότητα, τις γέφυρες,τις ανακοινώσεις συνδικαλιστών κ.ά, λες και δεν είναι συνταγματικό δικαίωμα του δημότη η αντίθετη άποψη.
Υπάρχει πια φίλη ή φίλος που πιστεύει ότι θα μπορούσα να απέχω από το κάλεσμα της δημοτικής παράταξης ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ;
Όχι βέβαια! Για τον λόγο ότι έχουμε μια μοναδική σημαία και  καλούμαστε να τιμήσουμε την σημασία της. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ!
Χάρης Λαλές γλύπτης της προτομής του Καραϊσκάκη και του Μνημείου της Εθνικής Αντίστασης.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button