ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαρά Καββάλα – Δρακουλάκη: “Δεν μένω με σταυρωμένια χέρια!”

Η συμπολίτισσα Χαρά Καββάλα – Δρακουλάκη ανακοινώνει την κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη “Χαϊδάρι Ξανά” του Βαγγέλη Ντηνιακού. Απαριθμεί προβλήματα της πόλης και σημειώνει ότι «δεν επιθυμεί να μείνει με σταυρωμένα χέρια».

Πιο αναλυτικά η κ. Χαρά Καββάλα – Δρακουλάκη γράφει:

Αγαπητοί συνδημότες,

Η ενασχόληση μου με τα κοινά  (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό του Χαϊδαρίου, Ίδρυση Αθλητικού Σωματείου στο Χαϊδάρι, μέλος των Σχολικών επιτροπών στο Δήμο Χαϊδαρίου, Υπεύθυνη διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, παίκτρια της Εθνικής Ελλάδος Rugby), με έκαναν να Θέλω να ασχοληθώ με τον τόπο μου ακόμα πιο ενεργά.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον Δήμο μας είναι γνωστά σε όλους, Είναι γεγονός πως πριν κάποια  χρόνια ο Δήμος μας βρισκόταν σε πολύ καλό επίπεδο. Όμως τα τελευταία χρόνια συνεχώς υποβαθμίζεται η καθαριότητα. Ο φωτισμός, το οδικό δίκτυο, τα σχολεία, οι παιδικές χαρές, οι αθλητικές εγκαταστάσεις αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερα προβλήματα. Όλα αυτά επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητά μας και την ποιότητα της ζωής μας.

«Δεν επιθυμώ να μείνω με σταυρωμένα χέρια». Θέλω κάτι καλύτερο για τον τόπο όπου ζω, για εμένα και τα παιδιά μου, για εσάς και τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας.

Στόχος μου είναι να εργαστώ για το καλό της πόλης του Χαϊδαρίου, αφού αυτό έχω μάθει να κάνω έως τώρα.

Με αυτή μου την ανακοίνωση δηλώνω την επιλογή μου να συνεργαστώ στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με μία πολυσυλλεκτική ομάδα. Την παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά» και τον επικεφαλής της Ευάγγελο Ντηνιακό, με στόχο να εργαστώ για το καλό του Χαϊδαρίου.

Ουδέποτε μου ζητήθηκε να απαρνηθώ την κομματική μου ταυτότητα και τα πολιτικά μου πιστεύω, τα οποία όμως δεν με εμποδίζουν στο αυτοδιοικητικό μου έργο. Γιατί εμένα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στόχος μου είναι το ΧΑΪΔΑΡΙ.

Ζητώ να με εμπιστευτείτε, να εμπιστευτείτε τον Ευάγγελο Ντηνιακό, την παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά», γιατί προτεραιότητά μας είναι το ΧΑΪΔΑΡΙ.

Ζαχαρούλα (Χαρά) Καββάλα – Δρακουλάκη 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button