ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδαριώτισσα, μητέρα δύο παιδιών, δίνει μάχη ζωής και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Η Μαρία Αναγνώστου είναι δραστήριο μέλος της χαϊδαριώτικης κοινωνίας. Αυτή την περίοδο περνάει μια περιπέτεια ζωής, καθώς νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο “Αττικόν”, υποβαλλόμενη σε θεραπείες για λευχαιμία. Έχει ανάγκη τη βοήθειά μας.

Χρειάζεται άμεση μεταμόσχευση μυελού των οστών και κάνει έκκληση προκειμένου να βρει συμβατό δότη.

Γράφει συγκεκριμένα:

Αγαπημένοι μου φίλοι όπως κάποιοι ήδη γνωρίζετε νοσηλεύομαι πάλι στο Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι κάνοντας την 5η μου θεραπεία για το πρόβλημα της Λευχαιμίας που αντιμετωπίζω.
Λόγω κάποιων αλλαγών που προέκυψαν στην χορήγηση των θεραπειών μου, θα χρειαστώ και πάλι τη βοήθεια και στήριξή σας προσφέροντάς μου λίγο από το πολύτιμο αίμα και αιμοπετάλιά σας.
Αίμα μπορείτε να δώσετε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο αρκεί να τους πείτε να το στείλουν εδώ στο Αττικό αναφέροντας τα στοιχεία μου: Αναγνώστου Μαρία του Επαμεινώνδα.
Αιμοπετάλια μπορείτε να δώσετε ΜΟΝΟ στο Αττικό Νοσοκομεία στο τμήμα Αιμοδοσίας το οποίο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 9 -2 δίνοντας και πάλι τα στοιχεία μου: Αναγνώστου Μαρία του Επαμεινώνδα.
Η βοήθειά σας θα είναι πολύ σημαντική για μένα.
Εύχομαι σε όλους σας μέσα από την καρδιά μου ΥΓΕΙΑ.Όλα τα άλλα θα έρθουν.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων…

 

Η Μαρία Αναγνώστου είναι μια νέα γυναίκα, άνεργη και έχει δύο παιδάκια. Η ίδια έχει διαθέσει τον εαυτό της στα κοινά της πόλης και αξίζει να ενδιαφερθούμε γι’ αυτήν, ώστε να καταφέρει να γυρίσει υγιής στην οικογένειά της.

Φίλοι της κάνουν προσπάθεια και για συλλογή χρημάτων. Με ανάρτησή τους στο διαδίκτυο σημειώνουν:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Η Μαρία Αναγνώστου, μια νέα γυναίκα μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών βρίσκεται στο Αττικό Νοσοκομείο με διάγνωση λευχαιμίας.

Η Μαρία πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού, ενώ διαρκής είναι η δημοσιοποίηση της έκκλησης για αναζήτηση δότη.

Όμως, εκτός από το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, η Μαρία Αναγνώστου δεν διαθέτει τους οικονομικούς πόρους για την επιβίωση της ίδιας και των δυο ανήλικων κοριτσιών της, αφού είναι άνεργη και μετά τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της, μοναδικού οικονομικού υποστηριχτή της, η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει χρήζει άμεσης υποστήριξης.

Για αυτό πρέπει να στηρίξουμε και οικονομικά την Μαρία και τα παιδιά της.

Οι Φίλοι της Μαρίας, αφού πρώτα έλαβε γνώση η ίδια για αυτή την πρωτοβουλία, συγκεντρώνουμε χρήματα και καλούμε όσες και όσους μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα  να γίνουν συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια

Τα χρήματα συγκεντρώνονται σε Τραπεζικό Λογαριασμό, στο όνομα της Μαρίας Αναγνώστου που είναι: 288-002101-106317 ALPHA BANK

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button