ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι Ξανά: Η αισιοδοξία ξανάρχεται στο Χαϊδάρι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Χαϊδάρι Ξανά

Χαϊδάρι Σήμερα Βαγγέλης Ντηνιακός: “Διαχρονική προχειρότητα από τη Διοίκηση- Πρόθυμοι να βοηθήσουμε έστω και τώρα” 3Το “Χαϊδάρι Ξανά” φέρνει ξανά την αισιοδοξία στην πόλη. Οι πολίτες περιμένουν την ανατροπή της πολύχρονης στασιμότητας όπου έχει βυθιστεί το Χαϊδάρι εδώ και πολλά χρόνια.

Η επαφή μας με τους δημότες στις γειτονιές μάς πείθει ότι το μήνυμά μας για ανασύνταξη και δημιουργία της τοπικής μας κοινωνίας έχει περάσει στους πολίτες. Είμαστε καθημερινά δίπλα σ᾽αυτούς που μας χρειάζονται και εισπράττουμε πίσω τις πιο θερμές χειραψίες από τους συμπολίτες μας, αλλά και πλήθος επισημάνσεων για τα κακώς κείμενα.

Στην προ-Πασχαλινή μας εξόρμηση στις γειτονιές, πολυμελείς ομάδες της παράταξής μας επισκέφθηκαν το Δαφνί, την Άνω και Κάτω Αφαία και την Αστυθέα. Μιλήσαμε με εκατοντάδες Χαϊδαριώτες. Μας έδειξαν αμέτρητα τοπικά μικροπροβλήματα, που μόνο από αδιαφορία δεν αντιμετωπίζονται. Μας έθεσαν τον προβληματισμό τους για τα γενικότερα προβλήματα της πόλης (ενδεικτικά: δημοτική συγκοινωνία, δημοτική αστυνομία, σκουπίδια, πεζοδρόμια κτλ.). Άκουσαν με ενδιαφέρον τον σχεδιασμό μας και τις ρεαλιστικές προγραμματικές μας θέσεις και έδειξαν ότι πείθονται πως ξημερώνει μια καινούργια μέρα για το Χαϊδάρι.

Θα συνεχίσουμε την πορεία προς τον δημότη, γειτονιά με γειτονιά. Περιμένουμε και τη δική σου γνώμη!

Ακούμε τους συμπολίτες μας! Δουλεύουμε για την πόλη μας! Πάμε το Χαϊδάρι Ξανά μπροστά!”

Σε Πλατεία Αιγίνης και δασάκι Πατρόκλου οι επόμενες περιοδείες

Πέμπτη 2 Μαΐου, Πλατεία Αιγίνης. Από τις 06.30 έως τις 8.00 θα κάνει περιοδεία ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Στο τέλος της περιοδείας στη συμβολή των οδών Αιγίνης & Θερμοπυλών θα γίνει συζήτηση μαζί με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής.

Παρασκευή 3 Μαΐου, δασάκι Πατρόκλου. Από τις 06.30 έως τις 8.00 θα κάνει περιοδεία ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Στο τέλος της περιοδείας στο δασάκι Πατρόκλου θα γίνει συζήτηση μαζί με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής’’.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button