Ο συμπολίτης Κ.Π. μάς έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για τις παιδικές χαρές. Πολυσυζητημένο το θέμα, γι’ αυτό του απαντήσαμε με το δημοσίευμά μας Ήρθε η ώρα για τις παιδικές χαρές στο Χαϊδάρι – Γενική ανακατασκευή, αλλά όχι σε όλες. Επέμεινε όμως ότι μετράει και το “τώρα” για τον τρίχρονο γιο του και… έχει δίκιο. Γιατί με αυτό το “τώρα δεν έχουμε, αλλά σε λίγο θα έχουμε”, μια γενιά παιδιών μεγάλωσε στην πόλη μας χωρίς παιδικές χαρές! Υπολογίζουμε ότι ο πραγματικός χρόνος του προβλήματος της σταδιακής κατάρρευσης των παιδικών χαρών είναι οπωσδήποτε πάνω από 10 χρόνια. Και σίγουρα δεν συμβαίνει σε άλλους Δήμους, τουλάχιστον με την ένταση που εμφανίζεται στο Χαϊδάρι.

Να τι γράφει ο αναγνώστης μας:

Γιατί είμαστε ο μόνος Δήμος στο Λεκανοπέδιο όπου είναι όλες οι παιδικές χαρές κλειστές; Όχι μόνο κλειστές, αλλά και σε άθλια κατάσταση! Μήπως, λέω εγώ τώρα, σαν πατέρας ενός παιδιού 3 χρονών, να πηγαίνουμε σε άλλους δήμους και να παίζουν τα παιδιά μας; Ή ο Δήμος Χαϊδαρίου δεν θέλει παιδιά; Τότε βάλτε παγκάκια για τους συνταξιούχους!

Όσον αφορά την μελλοντική ανακατασκευή τους, δεν νομίζω να με απασχολεί εμένα, όπως και κάθε άλλο γονιό, τι εγκρίθηκε, πότε εγκρίθηκε και αν εγκρίθηκε! Εγώ βλέπω το τώρα. Που το παιδί μου πήγε σε πλατεία να παίξει και μπροστά στα μάτια μου παραλίγο να το χτυπήσει νεαρός με μηχανάκι! Απλά είναι αμαρτία γι’ αυτά τα παιδάκια να μην μπορούν να χαρούν τις παιδικές χαρές και να ξεροσταλιάζουν απέξω! Είναι κρίμα για τον Δήμο Χαϊδαρίου, έναν μεγάλο Δήμο, να βρίσκεται σε τόσο άσχημη κατάσταση! Δυστυχώς!