ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι – Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 2-0

Το ντέρμπι κορυφής είχε αδιαφιλονίκητο νικητή και αυτός ήταν ο ΑΟ Χαϊδαρίου. Επιβλήθηκε της πρωτοπόρου Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με το καθαρό 2-0 και την πλησίασε στους δύο βαθμούς, βάζοντας φωτιά στην κορυφή.

Το Χαϊδάρι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο το απόγευμα του Σαββάτου, μέσα στη βροχή και τον θυελλώδη άνεμο, με δύναμη και πείσμα για το αποτέλεσμα. Έφτασε έτσι τους 23 βαθμούς και πλησίασε στους 2 βαθμούς την Ελπίδα που έμεινε στους 25, στον 4ος Όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Ο Παληγεώργος στο 44΄έκανε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους στο 45΄να μένουν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Ρίζου με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 50΄ο Χρήστου.

Soccerlive Web tv

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μπακοδήμος, Καμπεράι (63′ Τσώνης), Καλογερόπουλος (81′ Γιάμτσε), Ζίζηλας, Αντωνόπουλος (63′ Γιαννακόπουλος), Τύρπος, Ζαχαρίου (46′ Τσαγιάννης), Τσιούλος, Παληγεώργος, Αποστολόπουλος (81′ Μονεβασίτης), Χρήστου.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Φανουργιάκης, Ντέντια, Λάνη, Δαούτης, Παππάς (57′ Κοτταρίδης), Δούκας, Παρασκευόπουλος (64′ Φούντας)., Νταφόπουλος (57′ Κουρέας), Ντερτινής, Ρίζος, Γεωργακόπουλος.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button