ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

“Λέμε όχι σε όσους βγήκαν από την πόρτα και θέλουν να μπουν από το παράθυρο”

Γράφει ο Μπάμπης Δούμουρας

Έφτασε η ώρα της αποδοκιμασίας και της πολιτικής καταδίκης σε αυτούς που βγήκαν από την πόρτα και προσπαθούν να μπουν από το παράθυρο.


Λέμε ΟΧΙ στην αλαζονεία, στις παρεούλες, στην αθέτηση προγραμμάτων, στην κακοδιαχείριση, στην εγκατάλειψη και στον αφανισμό των δομών της πόλης.

Λέμε ΟΧΙ στην ελεγχόμενη μεταβίβαση της εξουσίας, από αυτούς που θέλουν να αποφύγουν τον διαχειριστικό έλεγχο και την ανάληψη βαρύτατων ευθυνών.

Λέμε ΟΧΙ για ό,τι άθλιο γίνεται στην κεντρική εξουσία, με τον συμψηφισμό ευθυνών για την καρέκλα του ΘΡΟΝΟΥ, να επαναληφθεί και στο Χαϊδάρι.

Λέμε ΟΧΙ στην επικράτηση της αλαζονικής ομάδας του Μαραβέλια.

 

O Μπάμπης Δούμουρας αγωνίστηκε στο παρελθόν για την επικράτηση της παράταξης Μαραβέλια και συγγενικό του πρόσωπο μετείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ωστόσο, δεν δίστασε από το 2011, πρώτος και από της Δημοτικές παρατάξεις, να βγει μπροστά και με θάρρος να καταγγείλει τον Δήμαρχο για αθέτηση προγραμματικών υποσχέσεων, για δόλιο τρόπο υφαρπαγής ψήφων, για Μαυρογιαλούρους, για παρεούλες, για σπατάλες, για κακοδιαχείριση. Τώρα καταγγέλλει προεκλογικές μεθοδεύσεις για ελεγχόμενη μεταβίβαση της Διοίκησης, για να αποφύγει τον διαχειριστικό έλεγχο.

Αγωνίστηκε με επιμονή για την υπεράσπιση της Δημοτικής Περιουσίας και για την ανάδειξη των  προβλημάτων της γειτονιάς του. Σήμερα με τον φακό του καταγγέλλει την ανυπεράσπιστη κατάρρευση των δομών της πόλης, στο όνομα του δήθεν μνημονίου, την οποία σαν πιστό παιδί του κομματικού σωλήνα, αποδέχτηκε αδιαμαρτύρητα ο απερχόμενος Δήμαρχος.

 

"Λέμε όχι σε όσους βγήκαν από την πόρτα και θέλουν να μπουν από το παράθυρο" 1
ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!
"Λέμε όχι σε όσους βγήκαν από την πόρτα και θέλουν να μπουν από το παράθυρο" 3
ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΚΕΠ!
ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΚΑ!
"Λέμε όχι σε όσους βγήκαν από την πόρτα και θέλουν να μπουν από το παράθυρο" 5
ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΔΑΣΟΥΣ!
ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ!

 

 

Μπάμπης Δούμουρας

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button