ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Το πόθεν έσχες τού Δ. Μαραβέλια για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Μια ενέργεια του δημάρχου στη σωστή κατεύθυνση: Δημοσίευσε επιτέλους τη δήλωση περιουσιακής του κατάστασης! Το “Χαϊδάρι Σήμερα” έχει δώσει αγώνα εδώ και ένα έτος, πιέζοντας τον Δ. Μαραβέλια για τη δημοσίευση, αφού η ανάρτηση του πλήρους πόθεν έσχες στην ιστοσελίδα του Δήμου είναι υποχρεωτική, βάσει του νόμου, για κάθε δήμαρχο.Με βάση τα στοιχεία της δήλωσης της περιουσιακής κατάστασή του κατάστασης, μεταβολή αποτελεί η αγορά ακινήτου το 2009, έκτασης 4.789 τμ. στο Πόρτο Χέλι (ποσοστό συνιδιοκτησίας 50%) και ενός ΙΧ αυτοκινήτου 2000 (ποσοστό 50%), επίσης το 2009.

Μέχρι τώρα ο δήμαρχός μας δημοσίευε μόνο έσοδα από μισθούς της θέσης του. Χαρακτηριστικά, τον Οκτώβριο του 2012, αναφερόμενοι στο συγκεκριμένο θέμα, γράφαμε στο πρωτοσέλιδό μας: «Άλλος νόμος ισχύει στο Χαϊδάρι;», ενώ τον Μάρτιο του 2012 ρωτάγαμε, επίσης πρωτοσέλιδα: «Μέχρι πότε μπορεί ο Δ. Μαραβέλιας να αρνείται την υποχρέωσή του στο νόμο και την κοινωνία;»
Η ενέργεια του Δ. Μαραβέλια να συμμορφωθεί στον σχετικό νόμο ερμηνεύεται σαν προσπάθεια να αποκαταστήσει  την πολιτικά τρωθείσα φήμη του. Αλλά αποτελεί και επιβεβαίωση όσων πίστευαν ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί από την πολιτική ζωή τού Χαϊδαρίου, παρά τα όσα άφηνε να διαρρέουν ο στενός του κύκλος. Φυσικά, θα ήταν αδύνατο να ξεκινήσει νέα προεκλογική εκστρατεία για το αξίωμα του δημάρχου έχοντας πίσω του τόσο σημαντική εκκρεμότητα.

Παραμένει βέβαια η απορία γιατί τόσο καιρό δεν έπραττε το ενδεδειγμένο…


Για να δείτε την δήλωση περιουσιακής κατάστασης του δημάρχου μπορείτε να κλικάρετε εδώ. 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button