ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΔΗΜΟΤΙΚΑ

ΝΩΝΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: Η πολιτική αντιπαράθεση δεν γίνεται ούτε με μηνύσεις ούτε με απειλητικές συμπεριφορές

Ο Νώντας Σταμάτης με επιστολή του σχολιάζει το δημοσίευμά μας “Στα δικαστήρια Ντηνιακός – Καπετανίδης για ανώνυμη δημοσίευση στο διαδίκτυο“. 

Να τι γράφει:

Θυμήθηκα, διαβάζοντας το ρεπορτάζ του ”Χαϊδάρι σήμερα”, τον βόρβορο της συκοφαντίας και της γελοιότητας που ζήσαμε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές (2014), με φυσικό επακόλουθο τα σημερινά απόνερα και βέβαια με πρωτοβουλία αυτών που διαμαρτύρονται σήμερα και το παίζουν θύματα και δήθεν αδικημένοι…

Έπρεπε να γνωρίζουν ότι η λαϊκή σοφία έχει δώσει απαντήσεις σε πολλά ζητήματα π.χ. ”θερίζεις ό,τι έσπειρες…”. Και, αν κρίνει κανείς από μερικά γνωστά στοιχεία της υπόθεσης, βγαίνουν αβίαστα συμπεράσματα. Τα ποιοτικά στοιχεία άλλωστε δεν κρύβονται, όπως π.χ οι μάρτυρες… κατηγορίας, που από …………………. (σσ. φράση που δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε) το παίζουν κατήγοροι και τιμητές. 


Για όσους γνωρίζουν και θυμούνται, η πολιτική αντιπαράθεση στο Χαϊδάρι πήρε πολλές φορές οξύτατη μορφή. Όσο μπορώ να θυμάμαι, οι περισσότεροι Δήμαρχοι, αλλά ακόμη και υποψήφιοι και στελέχη πολιτικών κομμάτων, έχουν δεχθεί με τους… τόνους δίκαιη αλλά και άδικη κρητική, ψευδείς και ανήθικες επιθέσεις (“χτυπήματα κάτω από τη μέση”), έχουν καταγραφεί όμως ακόμη και επικίνδυνα για την φυσική ακεραιότητα προσώπων περιστατικά (όπως την εποχή των… Κενταύρων στη οδό Ηπείρου και στην Ανθέων… Ξέρουν καλά οι μάρτυρες… κατηγορίας)!!!! 


Ποτέ όμως, ακόμη και τότε, δεν έγιναν μηνύσεις! Για πρώτη φορά τώρα υπάρχει δικαστική δίωξη και μάλιστα για αμφισβητούμενης εκδοχής γεγονός και… από σπόντα…”ο γιος του υποψήφιου”.


Να πούμε νέα ήθη; Ή αποστολή μηνυμάτων, για μελλοντική συμμόρφωση; 


Η πολιτική αντιπαράθεση πάντως δεν γίνεται ούτε με μηνύσεις ούτε με απειλητικές συμπεριφορές, το αντίθετο θα έλεγα, από τέτοιες συμπεριφορές γεννώνται αντίθετα αποτελέσματα.


Όποιος δεν αντέχει, να πάει σπίτι του και να ασχοληθεί με άλλα σπορ, πράγμα εύκολο και ευχάριστο, ιδιαίτερα για όσους διαθέτουν αφθονία μέσων. 


Εγώ πάντως θα πρότεινα, καλοπροαίρετα πάντα, στη συγκεκριμένη ομάδα να μην πολυασχολείται με το παρελθόν, γιατί μπορεί να της βγει σε κακό και προπάντων να μη προκαλεί. Άσε που ερεθίζουν την μνήμη μου! 


Οι σκελετοί στα ντουλάπια του Δημαρχείου ασφυκτιούν και τώρα τελευταία κάποιοι τους ανακάτεψαν (Σπηλιώτης- Λυμπέρης) και άρχισαν τα τριξίματα…


Και κάτι τελευταίο: για τι πράγμα μιλάμε ρε παιδιά; Τώρα που ερεθίστηκε η περιέργεια των Χαϊδαριωτών, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει για το περιεχόμενο και την ουσία της υπόθεσης ή θα το ψάχνει ο κόσμος πάλι σε καμιά Ζούγκλα; Έτσι για να δοθούν οι δέουσες απαντήσεις, να τελειώνουμε. ”Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται”, δε λέμε;


Μια καλή ιδέα θα ήταν το” Χαϊδάρι Σήμερα ” να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ που άρχισε, μια και πήρε τη πρωτοβουλία και έχει πάντα αγαθές προθέσεις… 


Με εκτίμηση και πάντα στη διάθεση σας. 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button