ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η Εφορία Χαϊδαρίου, πήγε από το Αιγάλεω στην Ελευσίνα!

Εμβρόντητοι μένουν οι Χαϊδαριώτες που πηγαίνουν στην ΔΟΥ Αιγάλεω για να ρυθμίσουν διάφορες υποθέσεις τους, όταν οι υπάλληλοι τους ανακοινώνουν εκεί ότι πρέπει να μεταβούν στην Ελευσίνα, διότι η Εφορία του Αιγάλεω έχει μετατραπεί, ουσιαστικά, σε απλό Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων!
Οι δημότες της πόλης δεν γνωρίζουν (αφού δεν προηγήθηκε καμιά ανακοίνωση) ότι από την 1η Φεβρουαρίου οι κρισιμότερες αρμοδιότητες της Εφορίας μεταφέρθηκαν στην ΔΟΥ Ελευσίνας. Ήδη μέσα στη χρονιά ζήσαμε το αλαλούμ της μεταφοράς του ΔΟΥ Χαϊδαρίου στο Αιγάλεω (όπως θυμούνται οι αναγνώστες μας, η Εφορία “πήγε και ήρθε” 2-3 φορές από Χαϊδάρι – Αιγάλεω και αντίστροφα).
Τώρα, λίγους μήνες μετά, το Δικαστικό και ο Έλεγχος, μαζί με τους υπαλλήλους και τα αρχεία ταξίδεψαν στην Ελευσίνα, όπου επίσης πρέπει να ταξιδεύουν και οι Χαϊδαριώτες που θέλουν να κάνουν ρύθμιση χρεών, έχουν οποιαδήποτε αντιδικία, χρωστούν, έχουν υποθέσεις κατάσχεσης,  θέλουν φορολογική ενημερότητα, έχουν εκκρεμότητα με τον έλεγχο κτλ.
Μιλήσαμε με εφοριακούς της ΔΟΥ Αιγάλεω, που μάς είπαν ότι “έρχονται άνθρωποι από το Χαϊδάρι, που βρίζουν τους υπαλλήλους, χωρίς αυτοί να φταίνε, μόλις μαθαίνουν ότι πρέπει φύγουν και να πάνε Ελευσίνα!”. Πρόκειται για απόφαση της πολιτικής ηγεσίας, μάς εξηγούν, η οποία όμως έμεινε χωρίς αντίδραση από την τοπική πολιτική εκπροσώπηση (βουλευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι).
Όπως μάς είπαν, θα ήταν ιδανική λύση η ενοικίαση ενός κτηρίου επί της Λ. Αθηνών (ή και στην Ιερά Οδό), στα όρια Αιγάλεω – Χαϊδαρίου, ώστε να εξυπηρετούνται εύκολα οι δημότες και των δύο Δήμων. 
Η διεύθυνση της ΔΟΥ Ελευσίνας είναι  Εθνικής Αντιστάσεως & Δήμητρος, τηλ. 213 32.10.53.07. 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button