ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Σοβαρό πρόβλημα στην οδό Νικομηδείας

Από τις 4 Μαρτίου προσπαθεί να “βγάλει άκρη” ο αναγνώστης μας κ. Δημήτρης Γιαννόπουλος, για την “επιδιόρθωση” με πίσσα των σπασμένων πλακιδίων των δρόμων του Προφήτη Ηλία με έντονη κλίση. Όμως μάς αναφέρει έχει προσπαθήσει με επανειλημμένες επιστολές στον Δήμο και το ΥΠΕΧΩΔΕ να επισημάνει το πρόβλημα κυκλοφορίας που έχει δημιουργηθεί στην οδό Νικομηδείας, αλλά “δεν ιδρώνει το αυτί τους”.
Σοβαρό πρόβλημα στην οδό Νικομηδείας 1
Έτσι εξηγείται γιατί ο “Τροχός της Τύχης” έφερε τρακτέρ για τα πρόσφατα γυρίσματα των τρέιλερ της εκπομπής, στην οδό Νικομηδείας.
Φωτογραφία του κ. Μαλεβίτη από την 
οδό Ανδρούτσου, που δείχνει τα χάλια 
του δρόμου.

Ίσως δεν αποτελεί σύμπτωση το γεγονός ότι από την ιστοσελίδα μας είχαμε δημοσιεύσει στις 3 Μαρτίου, δηλαδή την προηγούμενη της επισκευής με πίσσα των σπασμένων πλακιδίων, διαμαρτυρία άλλου αναγνώστη, του κ. Δ. Μαλεβίτη, με τίτλο Η καθημερινότητα στις ανηφοριές του Προφήτη Ηλία…, η οποία αναφερόταν στην πολύ κακή κατάσταση των δρόμων της περιοχής. Δυστυχώς η παρέμβαση του Δήμου δεν ήταν αυτή που χρειαζόταν για να γίνουν οι δρόμοι προσπελάσιμοι με ασφάλεια για οχήματα και εποχούμενους.

Η επιστολή του κ. Γιαννόπουλου στις αρχές είναι η εξής:
Σας ενοχλώ για το σοβαρό θέμα της πλακόστρωτης οδού Νικομηδείας (ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ).

Τις σπασμένες πλάκες του δρόμου τις αντικαταστήσατε με πίσσα, πάνω από την οποία περνούν τα αυτοκίνητα και την εκτινάσσουν δεξιά και αριστερά.

Μια τραγική εικόνα ενός μπαλωμένου δρόμου (ΣΑΝ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ), με αρκετά μικρά σαμαράκια στα οποία σπάμε τα αυτοκίνητα μας.

Πιστεύω ότι αντί για πίσσα αν βάζατε τις ίδιες πλάκες δεν θα ήταν μεγάλο το κόστος ή αλλιώς να τις βγάλετε και να στρώσετε ξανά τον δρόμο με άσφαλτο.

Έχουμε την σοβαρή κρίση και δεν χρειάζεται να γινόμαστε περισσότερο κακομοίρηδες, γιατί πιστεύω και ως πολίτες του Χαϊδαρίου συνεισφέρουμε στον Δήμο μας ανελλιπώς μέσω της ΔΕΗ.

Δεν νομίζω στα σπίτια μας όταν σπάει ένα πλακάκι να βάζουμε στην θέση του τσιμέντο.
Ελπίζω να δώσετε σημασία στο παράπονο ενός πολίτη ο οποίος είναι οικονομικά εντάξει απέναντι στον Δήμο μας και ο όποιος κατοικεί 47 χρόνια στην Νικομήδειας.
Με εκτίμηση και πάντοτε στην διάθεση σας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button