ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

“Πόσο κάνουν οι πλάκες πεζοδρομίου; Να τις πάρω εγώ…”

Η στάση “Ελαιώνας”, στην άνοδο της Λ. Αθηνών, πριν το Παλατάκι. “Αναρωτιέμαι ως Χαϊδαριώτης αν ο Δήμος Χαϊδαρίου ενδιαφέρεται για την εικόνα αυτή!”, λέει ο κ. Νιμορακιωτάκης.

Παράπονα για την καθαριότητα και την γενικότερη φροντίδα της περιοχής τους από τον Δήμο εκφράζουν οι κάτοικοι της ανατολικής πλευράς της Γρηγορούσας, προς τη Λ. Αθηνών.

Ο αναγνώστης μας Μάνος Νιμορακιωτάκης μάς έστειλε τις φωτογραφίες που βλέπετε, επισημαίνοντας ότι είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα. “Απ’ όσο θυμούμαι, από την παιδική μου ηλικία βρίσκεται η γειτονιά σε αυτή την τριτοκοσμική κατάσταση!”, μάς λέει. Από την άλλη, στηλιτεύει και την συμπεριφορά πολλών πολιτών που πετούν οπουδήποτε οτιδήποτε.

 

“Πάροδος Κιλκίς 6. Ενώ έχουν μαζευτεί υπογραφές για να φτιαχτεί ο δρόμος,
ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε κανείς!”

Ο κ. Νιμορακιωτάκης μάς λέει ότι η γειτονιά κινητοποιείται για να μαζέψει εκ νέου υπογραφές και να κάνουν όλοι μαζί διαμαρτυρία.

"Πόσο κάνουν οι πλάκες πεζοδρομίου; Να τις πάρω εγώ..." 1
Στη γωνία αυτή ο Δήμος Χαϊδαρίου έχει βάλει ταμπέλα που απαγορεύει την απόρριψη σκουπιδιών. Είναι ακριβώς στη στάση “Ελαιών”. Για την μόνιμη κατάσταση υπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί που δεν τηρούν τους νόμους.
“Πόσο κάνουν αυτές οι πλάκες πεζοδρομίου; Να πάω να τις πάρω εγώ..”,
κλείνει ο κ. Νιμορακιωτάκης.
.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button