Η «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού  Τομέα» έκανε κατάθεση στέφανου και πήρε μέρος στην παρέλαση στο Χαϊδάρι για τον εορτασμό της της 25ης Μαρτίου. Τα παιδιά του εθελοντικού  πολυχώρου παιδιών & νέων με αναπηρία της «Γέφυρα Ζωής» έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Πρωταγωνιστές φυσικά, οι εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων, που είναι πάντα μαζί με  τα παιδιά μας σε όλες της δράσεις.

Τα παιδιά με τη συνοδεία των εθελοντών παρέλασαν με πολύ ενθουσιασμό, στάθηκαν άξια μπροστά στα βλέμματα όλων των παρευρισκόμενων, επισήμων, δημοτών, γονέων και απλού κόσμου, η συγκίνηση στους παριστάμενους ήταν πολύ μεγάλη και τα  επιβράβευσαν με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα.
Κατάθεση στεφάνου για τον εορτασμό της της 25ης Μάρτιου από
τη “Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. Δυτικού  Τομέα στον Δήμο  Περιστερίου
 Την Παρασκευή 24 Μαρτίου στο πλαίσιο της τελετής εορτασμού της εθνικής μας εορτής
στην Πλατεία Δημαρχείου του Περιστερίου έγινε κατάθεση στεφάνων παρουσία
επισήμων και δημοτών
Οι εθελοντές και τα παιδιά του Συλλόγου μας ήταν εκεί με αντιπροσωπεία εθελοντών και  «παιδιών» του Πολυχώρου & απέτισε φόρο τιμής με δικό της στεφάνι στο Ηρώο.
Στον νέο εθελοντικό πολυχώρο παιδιών & νέων με αναπηρία της  Γέφυρα Ζωής εκτός από τα ψυχοπαιδαγωγικά προγράμματα και τα μαθήματα διαβίωσης στα οποία ασκούνται και
διδάσκονται τα παιδιά, προέχουσα θέση έχει και η «αφήγηση» και καλλιέργεια
γνώσης σ’ αυτά των ιστορικών γεγονότων που έχουν σημαδέψει τη χώρα μας.
Η Γέφυρα Ζωής θα είναι πάντα παρούσα να τιμά με σεβασμό όλους όσους θυσιάστηκαν για να είμαστε όλοι μας σήμερα ελεύθεροι!
Τα παιδιά με τη σειρά τους απέδειξαν πως η διαφορετικότητας τους δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καθημερινότητά τους & έστειλαν το δικό τους μήνυμα, την σημασία της
αξιοπρέπειας, που προβάλλονται στους χαλεπούς αυτούς καιρούς, την περιφρόνηση
στην λιποταξία από τον δικό τους δύσκολο καθημερινό αγώνα που δεν είναι άλλος
από την ίδια τη ζωή.