Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του Δαφνίου. Όπως γράψαμε προχθές, νοσηλευτής συνελήφθη μετά από καταγγελία νοσηλευόμενης. Πρόκειται για υπόθεση πρωτοφανή τόσο στο Δαφνί όσο και στο Δρομοκαΐτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η καταγγελία είναι τεκμηριωμένη με αποδεικτικό υλικό, ενώ ο νοσηλευτής αποδέχεται ότι συνευρέθη ερωτικά με την ασθενή, γεγονός που αυτομάτως εγείρει τεράστιο θέμα, δεδομένης της θέσης ισχύος που υπάρχει σε μια τέτοια επαφή. 

Το θύμα, 32χρονη ασθενής, έκανε θεραπεία στο Νοσοκομείο και έβγαινε τα Σαββατοκύριακα. Το περασμένο Σάββατο το πρωί προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου, συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο, και κατήγγειλε ότι υπέστη βιασμό από νοσηλευτή του τμήματός της. Συγκεκριμένα, το προηγούμενο βράδυ, γύρω στις 11.00, την απομόνωσε σε αίθουσα δίπλα στο γραφείο προσωπικού  και της επιτέθηκε σεξουαλικά.
Κατά την προσέλευσή της στην Αστυνομία έφερε και πειστήρια για τον βιασμό της. 
Η Ασφάλεια Χαϊδαρίου συνέλαβε τον φερόμενο ως βιαστή το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ προσερχόταν στην εργασία του. Σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, ενώ κατά την εξέτασή του ο 55χρονος νοσηλευτής, σύμφωνα με πληροφορίες μας, αποδέχτηκε την συνεύρεση, κατά πάσα πιθανότητα και την κατηγορία, και δικαιολογήθηκε ότι προκλήθηκε από την παρουσία του θύματος.  
Η καταγγέλλουσα εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ ρούχα με γενετικό υλικό που προσεκόμισε εξετάζονται για αναγνώριση DNA του νοσηλευτή. Τα πορίσματα των ερευνών θα ενσωματωθούν στον φάκελο της δικογραφίας.