ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Το Περιστέρι δωρίζει απορριμματοφόρο στο Χαϊδάρι!

Ο νέος στόλος καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου.
Ο Δήμος Περιστερίου εξοπλίζεται με καινούρια οχήματα για τις ανάγκες καθαριότητας της πόλης. Αυτό οδηγεί στην απόσυρση ισάριθμων παλαιότερων απορριμματοφόρων, τα οποία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα peristeri news θα δωριστούν σε άλλους Δήμους.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Περιστερίου έλαβε την απόφαση να παραχωρήσει τέσσερα απορριμματοφόρα σε άλλους Δήμους που τα έχουν ανάγκη και τα ζήτησαν. Συγκεκριμένα το Δ.Σ. αποφάσισε τη δωρεά απορριμματοφόρων στους Δήμους Χαϊδαρίου, Καλαβρύτων, Γεωργίου Καραϊσκάκη (Άρτας), Ζαχάρως (Ηλείας).
Το Περιστέρι δωρίζει απορριμματοφόρο στο Χαϊδάρι! 1
Ο υπάρχων στόλος καθαριότητας του Δήμου Χαϊδαρίου.
Το σχόλιο της ιστοσελίδας για τη δωρεά είναι αιχμηρό: “Μια ενέργεια που αποδεικνύει έμπρακτα ότι ο Δήμος Περιστερίου βρίσκεται πολλά επίπεδα πάνω στα θέματα καθαριότητας ενώ όμοροι Δήμοι, όπως το Χαϊδάρι, ψάχνουν λύσεις ανάγκης για να μαζέψουν τα σκουπίδια στην πόλη τους.”
Πράγματι, εδώ και αρκετά χρόνια ο Δήμος Χαϊδαρίου στηρίζεται σε δανεικά απορριμματοφόρα για την αποκομιδή των σκουπιδιών.
Περιμένουμε το σχόλιο της δημοτική αρχή για την νεότερη εξέλιξη της δωρεάς. Θυμίζουμε πάντως ότι ο Δήμος μας προχωρά τη διαδικασία λήψης δανείου ύψους 1.370.200 € από την Εθνική Τράπεζα για την αγορά νέου στόλου καθαριότητας (απορριμματοφόρα, φορτηγά, φορτωτής κτλ.). Υπολογίζεται ότι η ολοκλήρωση της προμήθειας θα γίνει σε 1 χρόνο περίπου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ
 

– Αναβολή στο δάνειο του Δήμου για νέο στόλο καθαριότητας

 

– Η περιπέτεια του μεγάλου δανείου του Δήμου για νέα απορριμματοφόρα και φωτισμό

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button