ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αυτοί θα είναι οι αντιδήμαρχοι της διοίκησης Ντηνιακού

Στις 28 Αυγούστου ορκίζεται η νέα διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου, με δήμαρχο τον Βαγγέλη Ντηνιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις θέσεις των αντιδημάρχων έχουν ληφθεί.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι ήδη επισκέπτονται το Δημαρχείο για να ενημερωθούν πάνω στο αντικείμενο της ευθύνης τους και από εκεί προέρχεται και η ενημέρωσή μας. Δεν πρόκειται λοιπόν για επίσημη ανακοίνωση της παράταξης “Χαϊδάρι Ξανά”, ωστόσο τα ονόματα που αναφέρουμε είναι διασταυρωμένα με αρκετή ασφάλεια.   

Μια γενική παρατήρηση είναι ότι οι νέοι αντιδήμαρχοι έχουν πλασαριστεί στις κορυφαίες θέσεις της σταυροδοσίας στις εκλογές του Μαΐου. Συγκεκριμένα:

Μόρφη Σάββα: Καθαριότητας και Πρασίνου
Φώτης Θεοδωρακόπουλος: Κοινωνικών Υπηρεσιών
Βασίλης Καρατζαφέρης: Τεχνικών Υπηρεσιών
Γιώργος Αργυρόπουλος: Οικονομικών
Ελένη Μπέλα: Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας

Για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο Παναγιώτης Τσατσαρώνης, ενώ για τη θέση της προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου ακούγεται το όνομα της Δήμητρας Δούμουρα.

Ο Δημήτρης Τσατσαμπάς, που επανεκλέχτηκε για πολλοστή φορά δημοτικός σύμβουλος, κατόπιν δικής του θέλησης δεν θα συμμετάσχει στη νέα διοίκηση. Θα προταθεί όμως για τακτικό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button