ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αυτή την ώρα, Κ. Μητσοτάκης στο Αιγάλεω: Από τα δυτικά ξεκινώ τον αγώνα μας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Αιγάλεω αυτή την ώρα ανοίγει την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας. “Η πρώτη μας μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Αττική δεν θα μπορούσε να γίνει αλλού παρά στο Αιγάλεω την εκλογική μου περιφέρεια, τόνισε στην ομιλία του στο κλειστό Γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης».

“Στο Αιγάλεω είχα κάνει την πρώτη μου εκλογική εμφάνιση το 2003, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν|.

Ο Κ. Μητσοτάκης στο Αιγάλεω

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «από το δυτικό τομέα ξεκινώ τον αγώνα μας. Αυτόν που θα φέρει την αυτοδύναμη ΝΔ και την αυτοδύναμη Ελλάδα. Για να κλείσουμε οριστικά την πόρτα στο χθες και να την ανοίξουμε διάπλατα στο μέλλον».

Όλη η Ελλάδα θα γίνει μπλε την 21η Μαΐου, η Δυτική Αθήνα θα γίνει και αυτή γαλάζια όπως και όλη η πατρίδα από άκρη σε άκρη, ανέφερε σε άλλο σημείο ενώ στη συνέχεια τόνισε «είμαστε εδώ για ενώσουμε όλους τους Ελληνες».

Η χώρα σήμερα αναπτύσσεται με ρυθμό τριπλάσιο της Ευρώπης, η χώρα βρίσκεται μισό σκαλί από την επενδυτική βαθμίδα ανέφερε κάνοντας απολογισμό της Κυβέρνησης στο οικονομικό πεδίο.

Μετρήστε πόσες κρίσεις περάσαμε μαζί κι όμως αυτή η κυβέρνηση κράτησε απόρθητα τα σύνορά μας πρόσθεσε και διερωτώμενος αν η Ελλάδα του 2023 θυμίζει εκείνη του 2019 απάντησε «όχι σε τίποτα».

Μηδενίσαμε τις προσφυγικές ροές, ανακουφίσαμε τα νησιά μας, κάναμε σύγχρονες δομές, σώσαμε ζωες και ναι επεκτείναμε τον φράχτη στον Έβρο, συνέχισε.

Μίλησε για την αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ υπογράμμισε μεταξύ άλλων «γιατί για εμάς η άμυνα είναι αυτοσκοπός δεν υπάρχει οικονομική ευημέρια αν δεν στηρίζεται σε εθνική κυριαρχία».

Πηγή: ΕΡΤ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button