ΑΓΟΡΑΓΕΥΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γιορτές με οίνους “Κασκούτα” – Από τον αμπελώνα της ορεινής Κορινθίας στο Χαϊδάρι, χωρίς μεσάζοντες

Οινοποιείο Κασκούτα, οίνοι – τσίπουρα για το σπίτι, αλλά και σε συσκευασίες δώρου.

Μετράει ήδη τρεις γενιές και η λίστα με τα προϊόντα του μεγαλώνει, όπως μεγαλώνει και η αγάπη του κόσμου για τα κρασιά και το τσίπουρο που παράγει. O Κασκούτας διαθέτει μια γκάμα προϊόντων, όλα δικής του παραγωγής στο οικογενειακό οινοποιείο και αποστακτήριο που διατηρούν στο Ξυλόκαστρο.

Το γεγονός αυτό επιτρέπει να επιτυγχάνεται ο ιδανικός συνδυασμός ποιότητας – τιμής, τον οποίο απολαμβάνουν οι πολυπληθείς τακτικοί πελάτες του.

Το σημείο πώλησης στο Χαϊδάρι, αναφερόμαστε ειδικά σ΄αυτό γιατί φυσικά μας είναι πιο οικείο, προσελκύει τον επισκέπτη προσφέροντας με το προσεγμένο περιβάλλον του μια ευχάριστη εμπειρία αγορών, είτε για το σπίτι είτε για δώρο. Κρασί και τσίπουρο διατίθενται σε πλαστικές αλλά και γυάλινες φιάλες και κασετίνες δώρου!

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το cabernet sauvignon, με εξαιρετικό βαθυκόκκινο χρώμα και πλούσιο σώμα, την μαλαγουζιά με το λαμπερό αχυρένιο χρώμα και το ισορροπημένο γευστικό τελείωμα, όπως επίσης και τα τσίπουρα, με γλυκάνισο και χωρίς, πιστά στον παραδοσιακό τρόπο απόσταξης!

Οινοποιείο Κασκούτα

  • Στρ. Καραϊσκάκη 50, Χαϊδάρι / Τ. 211 113 0623
  • Μιλτιάδου 2, Αιγάλεω / Τ. 216 700 5680

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button