ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Αττικόν”: 50χρονος νεκρός στις τουαλέτες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο νοσοκομείο «Αττικόν», όταν βρέθηκε νεκρός 50χρονος χρήστης ναρκωτικών ουσιών, σε τουαλέτα για το κοινό, μη προσβάσιμη, λόγω εργασιών, κατά το τελευταίο διάστημα.

Η δυσοσμία οδήγησε τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο εκτιμάται ότι ο 50χρονος έκανε χρήση ουσιών, όπως φάνηκε από τα ευρήματα στη σορό του.

Επρόκειτο για ασθενή, με σοβαρά προβλήματα υγείας, ο οποίος είχε νοσηλευτεί δύο φορές, από τον περασμένο Μάρτιο, στο ίδιο νοσοκομείο, προκαλώντας αρκετά προβλήματα, καθώς δεν τηρούσε τους κανόνες νοσηλείας.

Και τις δύο φορές είχε εξαφανιστεί, μετά από αρκετές ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα οι γιατροί να έχουν προχωρήσει στην έκδοση πειθαρχικών εξιτηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε γίνει αντιληπτό, ότι ενώ νοσηλευόταν, εξακολουθούσε να κάνει χρήση ουσιών και εκτιμάται ότι γνώριζε καλά σε ποιο σημείο θα μπορούσε να απομονωθεί.

Από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσδιοριστεί ο χρόνος του θανάτου του και, φυσικά, πόσες ώρες μεσολάβησαν μέχρι τον εντοπισμό της σορού του.

H διοίκηση του νοσοκομείου κάλεσε, αμέσως, την Αστυνομία, ενώ διέταξε τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο οποιουδήποτε πειθαρχικού παραπτώματος.

Πηγή: ΕΡΤ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button