Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου – Θοδωρής Σπηλιόπουλος”

Γεννήθηκα στο Γραμματικό Καρδίτσας και ζω στο Χαϊδάρι πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι στον τόπο όπου κατοικείς και μεγαλώνεις μαζί με την οικογένειά σου, πρέπει να είσαι ενεργός πολίτης και να συνεισφέρεις, στο μέτρο των δυνατοτήτων σου, για μια καλύτερη γειτονία, για μια καλύτερη πόλη.

Ο Θοδωρής με έπεισε για το όραμα που έχει για το Χαϊδάρι, ώστε αυτό να γίνει μια πόλη καθαρή, μια πόλη πολιτισμού, μια σύγχρονη πόλη!

Αυτή την άποψη την έκανα πράξη, εδώ και πολλά χρόνια, ως κάτοικος της πόλης μας. Γι’ αυτό και η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν είναι ευκαιριακή, αλλά ανάγεται στο παρελθόν. Πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης, έκανα προσωπικές επιλογές με ανθρώπους που πίστευα ότι μπορούν να την ωθήσουν μπροστά, να της δώσουν έναν «σύγχρονο» αέρα, να την οδηγήσουν στο μέλλον.

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Θοδωρή Σπηλιόπουλου, διότι πιστεύω ότι έχει τις γνώσεις αλλά και τη θέληση να ανταποκριθεί επαρκώς στα καθήκοντα του Δήμαρχου, για το καλό των κάτοικων της πόλης μας.

Η επιλογή αυτή έγινε μετά από ώριμη σκέψη, καθώς ο Θοδωρής με έπεισε, από τις πρώτες συναντήσεις που είχαμε, για το όραμα που έχει για το Χαϊδάρι, ώστε αυτό να γίνει μια πόλη καθαρή, μια πόλη πολιτισμού, μια σύγχρονη πόλη!

Ενώνουμε λοιπόν τις δυνάμεις, μαζί με άλλους ενεργούς πολίτες αυτής της πόλης, ώστε η επόμενη μέρα στο Δήμο μας να είναι μια καλύτερη μέρα για όλους μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1959 στο Γραμματικό Καρδίτσας. Το 1983 εισήλθε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. υπηρετώντας σε διάφορες υπηρεσίες της Αττικής μεταξύ των οποίων στη Βουλή των Ελλήνων και στο Μέγαρο Μάξιμου.

Αποστρατεύτηκε το 2011. Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Βάντζου και έχουν ένα γιο τον Λάμπρο, οινολόγο.