ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Άρωμα γυναίκας στους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

Τέσσερις νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσαν σήμερα οι Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Τσίτσος. Η Σταυρούλα Αλεξανδρή, η Μαρίνα Τουτουντζή, η Σοφία Παντελιού και η Δήμητρα Σακκά είναι τέσσερις συμπολίτισσες με σημαντική προσφορά και ικανότητες, μα πάνω απ’ όλα με όρεξη και διάθεση να βελτιώσουμε την πόλη μας και να κατακτήσουμε το Χαϊδάρι που μας αξίζει.

Άρωμα γυναίκας στους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου 3

#HaidariGiaOlous

Η Σταυρούλα Αλεξανδρή γεννήθηκε το 1973 και έκτοτε κατοικεί στο Δάσος Χαϊδαρίου. Από τα εφηβικά της χρόνια δραστηριοποιείται στα κοινά της πόλης ενώ έχει διατελέσει γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Χαϊδαρίου. Η καθημερινή της επαφή με τους ανθρώπους, αλλά και η επιθυμία της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, την οδήγησαν στο να θέσει υποψηφιότητα με τους Πολίτες σε Δράση και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Τσίτσο, έναν άνθρωπο με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!

Άρωμα γυναίκας στους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου 5

Η Μαρίνα Τουτουντζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδος και παγκοσμιονίκης αθλήτρια της τεχνικής κολύμβησης. Μέχρι το τέλος της αθλητικής της καριέρας, κολυμπούσε και τιμούσε τον τόπο της, με τα χρώματα της εθνικής ομάδας και της αγαπημένης της ομάδας τον Α.Ο. Χαϊδαρίου. Είναι ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών, που έχει ως σκοπό να προασπίζει τα δικαιώματα των αθλητών.  

Σπούδασε  στο ΤΕΦΑΑ (Γυμναστική Ακαδημία) και έχει μεγάλη εμπειρία – εξειδίκευση στον βασικό πυλώνα του αθλητισμού “αθλητισμός για όλους, μαζικός αθλητισμός σε κάθε γειτονιά”. Εργάζεται στη Δημόσια Διοίκηση και είναι μητέρα δύο αγοριών. Η αλληλεγγύη και η ομαδικότητα είναι πάντα η πυξίδα που τη συντροφεύει στη ζωή της, εξού και η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο των Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου.

Η Σοφία Παντελιού είναι κάτοικος Χαϊδαρίου από το 1978 και είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Σπούδασε νηπιαγωγός στη Σχολή Νηπιαγωγών Εκάλης και έκανε μετεκπαίδευση στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. Διετέλεσε προϊσταμένη στα Νηπιαγωγεία Νεόκτιστων Ασπροπύργου, Μάννας και στο 15ο Νηπιαγωγείο Χαϊδαρίου απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Η Δήμητρα Σακκά γεννήθηκε το 1963 στις Καμάρες Αχαΐας από γονείς Ηπειρώτες. Από δύο ετών κατοικεί στο Χαϊδάρι. Σπούδασε λογιστικά και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως λογίστρια. Από νεαρή ηλικία συμμετείχε ενεργά στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου μας. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Δεδούση και έχουν μία κόρη.  

Άρωμα γυναίκας στους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button