ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης Πετρούπολης: Μεγάλη μάχη για την παραμονή

Του Χρήστου Τσούνη

Απομένουν δύο αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής και τίποτα δεν φαίνεται ξεκάθαρο σχετικά με την παραμονή στον 5ο όμιλο.

Κερατσίνι, Άγιος Νικόλαος, Άρης Πετρούπολης, Αλμυρός Γαζίου και Αγία Παρασκευή θα δώσουν μεγάλη μάχη για την αποφυγή της 10ης θέσης που οδηγεί απ’ ευθείας στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και της 9ης θέσης που υπό προϋποθέσεις οδηγεί επίσης στον υποβιβασμό.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος από τις ομάδες που θα καταλάβουν την 9η θέση στον 2ο, 3ο, 4ο και 5ο όμιλο θα υποβιβαστεί αυτή με τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή.

Άρης Πετρούπολης: Μεγάλη μάχη για την παραμονή 3

Στη βαθμολογία που βλέπετε παρακάτω θα πρέπει να υπολογίσετε ότι ο Αλμυρός Γαζίου έχει έναν αγώνα λιγότερο αυτόν με τον Άγιο Ιερόθεο που σύμφωνα με τους κανονισμούς θα πρέπει να κατακυρωθεί υπέρ του με σκορ 3-0. Ο αγώνας είχε διακοπεί στα πρώτα λεπτά αφού η ομάδα του Περιστερίου είχε μείνει με 6 παίκτες.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

Άρης Πετρούπολης: Μεγάλη μάχη για την παραμονή 5

Καμία πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει αφού υπάρχουν αγώνες μεταξύ των εμπλεκόμενων ομάδων αλλά και με τους δύο πρωτοπόρους Γιούχτα και Μαρκό που όπως φαίνεται θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση μέχρι και το τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος.

Ωστόσο ο Άρης Πετρούπολης φαίνεται ότι κρατάει την τύχη του στα δικά του χέρια. Την 25η αγωνιστική αγωνίζεται στην Κρήτη, με τον πολύ σκληρό στην έδρα του, Α.Ο. Τυμπακίου. Η ομάδα της Κρήτης είναι αδιάφορη αφού έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό. Στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στην Πετρούπολη τον ισχυρό αλλά επίσης αδιάφορο Φωστήρα.

Αναλυτικά οι δύο τελευταίες αγωνιστικές:

Άρης Πετρούπολης: Μεγάλη μάχη για την παραμονή 7
Άρης Πετρούπολης: Μεγάλη μάχη για την παραμονή 9
Άρης Πετρούπολης: Μεγάλη μάχη για την παραμονή 11

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button