ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αρχίζουν (;) πάλι τα ερασιτεχνικά – Πού παίζουν οι ομάδες μας

Του Χρήστου Τσούνη

Η διαμάχη μεταξύ της Ε.Π.Ο. και του Υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη είχε προκαλέσει τη διακοπή όλων των  ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου πριν από τρεις εβδομάδες. Το θέμα που οδήγησε τις δυο πλευρές σε μετωπική σύγκρουση δεν έχει λήξει οριστικά με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ομαλή συνέχεια των πρωταθλημάτων.

Εκτός από τα πρωταθλήματα Αντρών έχουν σταματήσει και όλα τα πρωταθλήματα υποδομών! Αποφάσισαν δηλαδή να βγάλουν τα παιδιά από τα γήπεδα προκειμένου να εκβιάσουν καταστάσεις.

Ποια είναι η αιτία

Αιτία για αυτή τη διαμάχη είναι η υποχρεωτική εγγραφή όλων των ομάδων στο μητρώο αθλητικών σωματείων. Το ζήτημα είναι περίπλοκο και οι εμπλεκόμενοι είναι πολλοί και ισχυροί! Σίγουρα δεν πρόκειται για μια απλή διαφωνία.

Από τη μία πλευρά ο Υπουργός αθλητισμού ο Λευτέρης Αυγενάκης από την άλλη ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος… Και στη μέση ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, φίλαθλοι. Ας ελπίσουμε να λύσουν αλλού τις διαφορές τους και να μας αφήσουν να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να παρακολουθούμε το αγαπημένο μας άθλημα. Κυρίως όμως να μην στερήσουν ξανά τη χαρά από όλα αυτά τα παιδιά και τους νέους που περιμένουν το Σαββατοκύριακο να μπουν στο γήπεδο για να αποσυμπιεστούν, να διδαχθούν και να αναπτυχθούν.

Το πρόγραμμα των ομάδων μας

Η ΕΠΣΑ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων για το προσεχές Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου:

Για τον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας ο Α.Ο. Χαϊδαρίου αγωνίζεται την Κυριακή 23/10, στις 16:00 στο Παλαιό Φάληρο, με την τοπική Δάφνη.

Για τον 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας οι Λύκοι παίζουν στο Τάκης Χαραλαμπίδης την Κυριακή 23/10 στις 11:00 με το Παγκράτι.

Για τον 4ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας ο Θρίαμβος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιάσων Ιλίου, το Σάββατο 22/10 στις 16:00.

Για το 2ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας ο Αστέρας υποδέχεται τον Α.Ο. Γλυφάδας στο Αθλητικό Κέντρο του Δάσους, το Σάββατο 22/10 στις 16:00

Για τον 3ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας το Δάσος παίζει στον Υμηττό με τον Προμηθέα το Σάββατο 22/10 στις 16:00

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button