ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αποστόλης Θεοφίλης: Και όλα αυτά με την επίσημη πολιτική κάλυψη του κ. Πανόπουλου

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ
ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΨΗΛΑ!

Ο φαινομενικός επικεφαλής του τοξικού συνονθυλεύματος, κ. Πανόπουλος προχώρησε σε μια αδιανόητη τοποθέτηση για τα αυτοδιοικητικά χρονικά της πόλης.

Στην δημόσια δήλωση μου για την εμετική επίθεση που δέχτηκα στο διαδίκτυο από υποψήφιά του,  απάντησε σήμερα παρέχοντας  πλήρη πολιτική  ασυλία.

Όχι μόνο δεν την απέσυρε από το ψηφοδέλτιο του ως όφειλε  αλλά δεν είχε ούτε το σθένος να την καταδικάσει για την χυδαία και συκοφαντική ανάρτησή της.

 Με απλά λόγια, όχι μόνο δεν ζήτησε την παραίτησή της, αλλά προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, στην πολιτική νομιμοποίηση αυτών των αθλίων συκοφαντικών πρακτικών και των διαδικτυακών τραμπουκισμών.

Δυστυχώς με αυτόν τον τρόπο, επιβεβαίωσε τους φόβους μου ότι πίσω από το γραφικό αυτό  χαμόγελο κρύβεται μια αδίστακτη πολιτική φιγούρα.

Ο κ. Πανόπουλος αποδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς τον ρόλο του ηθικού αυτουργού και του ενορχηστρωτή της λάσπης που δέχτηκα στο διαδίκτυο με θλιβερά υπονοούμενα για την τιμή και την υπόληψή μου.

Μια αυτοδιοικητική  διαδρομή ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά, που την επισφραγίζουν οι πολίτες με την ψήφο τους δεκαεπτά συναπτά  έτη.

Με θλίψη διαπιστώνω ότι είναι μια μαύρη ημέρα για τους δημοκρατικούς πολίτες του Χαϊδαρίου που βλέπουν μια χούφτα υποψηφίων του με ακραία, πεζοδρομιακή φρασεολογία να χυδαιολογούν αναιτιολόγητα κατά των πολιτικών αντιπάλων τους, να “δολοφονούν” διαδικτυακά  χαρακτήρες.

Και όλα αυτά από σήμερα με την επίσημη πολιτική κάλυψη του κ. Πανόπουλου.

Ένας επικεφαλής όμηρος ενός σκοτεινού επικοινωνιακού μηχανισμού ή όμηρος της ματαιοδοξίας του;

Όμως σαν να μην έφτανε αυτό.

Μίλησε για την αξιοπρέπεια των στελεχών του συνδυασμού του αλλά για την θιγόμενη αξιοπρέπεια των πολιτικών αντιπάλων του και δημοτών, δεν είπε μια συγνώμη.

Κανένα ίχνος πολιτικού πολιτισμού και συναίσθηση της τοξικότητας που παράγει ο πολιτικός του λόγος.

Η στρατηγική του διχασμού σε όλο της το μεγαλείο.

Γιατί δεν θέλει να αλλάξει την πόλη, θέλει να αλλάξει τα συμφέροντα που διοικούν την πόλη.

Υ.Γ. 1 Να χαίρεστε κε Πανόπουλε τα νέα ήθη που εγκαινιάζετε στην πόλη..

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button