ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αποκλεισμός της Λ. Αθηνών για τους συμβασιούχους του Δήμου

Συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο και συμβολικός αποκλεισμός της Λεωφόρου Αθηνών έγινε σήμερα με από κοινού διοργάνωση του Σωματείου Εργαζόμενων του Δήμου Χαϊδαρίου και της δημοτικής αρχής. Πήραν μέρος συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Δήμου μόνιμοι συνάδελφοί τους, δημοτικές παρατάξεις και φορείς της πόλης.

Κεντρικά συνθήματα:

  • Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά για ΟΛΟΥΣ τους συμβασιούχους!
  • ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ!

Ο Κώστας Δημουλάς, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Δήμου, είπε στην ομιλία του ότι η εργασία πρέπει να είναι αυτονόητο δικαίωμα για όλους τους εργαζόμενους, πρέπει να διασφαλίζεται το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά και αυτό είναι που παλεύουμε. Συνέχισε, τονίζοντας ότι ο αγώνας τους δε σταματά, ούτε περνάνε οι «κούφιες» υποσχέσεις της κυβέρνησης.

Ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, χαιρετίζοντας τη μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων, είπε, ότι από την πρώτη στιγμή ακόμα και τότε που το Εκλεκτικό Συνέδριο δεν είχε βγάλει αποφάσεις απόλυσης των συμβασιούχων πάγια θέση της δημοτικής αρχής ήταν η προάσπιση του δικαιώματος των εργαζόμενων για δουλειά μόνιμη και σταθερή με πλήρη δικαιώματα. Σήμερα, συνέχισε, στηρίζουμε μαζί με 30 φορείς συνολικά από την πόλη μας τους συμβασιούχους που απολύονται γιατί γνωρίζουμε ότι σήμερα είναι αυτοί, αύριο θα είναι κάποιος άλλος στη θέση τους. Τέλος τόνισε ότι με αυτή την αντεργατική απόφαση οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην αδυναμία λειτουργίας μιας ολόκληρης υπηρεσίας στο Δήμο, της καθαριότητας, που το καθημερινό της έργο αποτελεί ζωτικής σημασίας για ολόκληρη την πόλη.

Ακολούθησε συμβολική κατάληψη της δρόμου της Λεωφόρου Αθηνών, με τους εργαζόμενους να ενημερώνουν τους οδηγούς και να ζητάνε ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα τους.

Πηγή: Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button