ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Από το Δαφνί με… παράπονα

Η συμπολίτισσα Όλγα Νυστάζου φωτογραφίζει και σχολιάζει κάποια κακώς κείμενα στο Δαφνί. Συγκεκριμένα διαλυμένη, πολυσύχναστη στάση λεωφορείου και χαλασμένους κάδους απορριμμάτων.

Από το Δαφνί με... παράπονα 3

Απαράδεκτη η κατάσταση της στάσης στη Λ. Αθηνών, ειδικά σε ένα σημείο που θα το χαρακτήριζα κομβικό και πολύ κεντρικό και που αρκετός κόσμος στη διάρκεια της ημέρας την χρησιμοποιεί!!! Βρέχεσαι, ενώ τα πλαϊνά αιωρούνται από τον αέρα… Επικίνδυνο!

Από το Δαφνί με... παράπονα 5
Ο κάδος χωρίς ποδοπεντάλ… Τον έκλεισε κάποιος χριστιανός, γιατί λόγω του προβλήματός του ήταν διαρκώς ανοικτός…

Πάσχει η γειτονιά μου από χαλασμένους κάδους σκουπιδιών. Χωρίς πεντάλ για χειρισμό με το πόδι, αναγκάζεσαι να πιάσεις το άθλια βρώμικο καπάκι. Το αποτέλεσμα είναι ότι προτιμούν να αφήνουν έξω από τον κάδο τα σκουπίδια, και μετά όπως καταλαβαίνετε… οοο χαμός!!!!

Με συνεχή τηλεφωνική μου παρέμβαση (μουρμούρα) στην Καθαριότητα του Δήμου, άλλαξαν τον έναν από τους δύο χαλασμένους. Διαπίστωσα όμως πως υπάρχουν πολλοί καινούριοι κάδοι στον χώρο του Αθλητικού Κέντρου στο Δάσος… Πότε περιμένουν να τους τοποθετήσουν;

Μιλάω για τους κάδους που βρίσκονται στην οδό Νικηφόρου Φωκά και Κομνηνών. Είναι σε σημείο όπου λόγω του Αγίου Χριστόφορου παρκάρουν πολλά αυτοκίνητα από μυστήρια που πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα.

Και ξέρεις τι είναι να πετάς τη σακούλα σου στον μονίμως ανοιχτό κάδο και να σου πετάγονται δύο τρία γατιά; Σου κόβονται τα ήπατα! Και αλεπούδες! Να δεις την κυρά Μαριώ να ξεσκίζει σακούλα με χαρτιά τουαλέτας… Και τότε ο προσκεκλημένος στο μυστήριο, που έχει παρκάρει μέσα στα οικόπεδα στο βουνό, να περπατά προς τον Άγιο εν μέσω… Υπέροχο θέαμα. Πολύ τιμητικό για τον Δήμο μας!!!

Συγνώμη για το πλατείασμά μου, αλλά τα είπα και το ευχαριστήθηκα!

Όλγα Νυστάζου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button