ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Απανωτές ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από το “Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε απανωτές ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων προέβη τις τελευταίες ημέρες ο δημοτικός συνδυασμός “Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα” του Χρήστου Νικολάου.

Είναι εμφανές πως αν και είναι ο νεότερος συνδυασμός του δήμου μας, το «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα» έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη δυναμική.

Γενικότερα, ο Χρήστος Νικολάου έχει αποδείξει ότι κάνει προσεκτικές και καλά μελετημένες κινήσεις και έχει καταφέρει μέσα σε 3 μήνες, από τη μέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Χαϊδαρίου, να δημιουργήσει συνδυασμό, να ανοίξει πολιτικό γραφείο στην Καραϊσκάκη και να ανακοινώσει υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Καθώς φαίνεται και από τα βιογραφικά των υποψηφίων που ανακοίνωσε το «Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα» ο κ. Νικολάου επέλεξε τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του με πολλή προσοχή. Όλοι έχουν προσωπική εικόνα των αναγκών του δήμου, αλλά και δυνατά βιογραφικά.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

Βασίλης Κωνσταντακόπουλος

Απανωτές ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" 3

Είναι συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος, γεννήθηκε στην Καλαμάτα και κατοικεί μόνιμα, με την οικογένειά του, στο Χαϊδάρι. Γνωρίζει το Χαϊδάρι και τις ανάγκες των συμπολιτών μας όσο λίγοι, καθώς κατοικεί στο δήμο 52 χρόνια.

Ηλίας Μελετίου

Απανωτές ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" 5

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαϊδάρι. Είναι απόφοιτος Πληροφορικής (τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής) και τελειόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο). Εργάζεται στα Ελληνικά Πετρέλαια και είναι μέλος ΔΣ του ΕΚΕΔΑ (Εργατικό Κέντρο Δυτικής Αττικής) μέλος ΔΣ της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Χαϊδαρίου και αναπληρωματικό μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, ως εκπρόσωπος των φοιτητών.

Γρηγόρης Διαμάντης

Απανωτές ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" 7

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαϊδάρι. Είναι παντρεμένος, έχει ένα παιδί και εργάζεται από το 1998 ως αναλυτής εργασιών υποβρυχίων/πλοίων επιφανείας στα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πειραιά, πτυχιούχος Τεχν. Σχολής Ναυπήγησης Βιομηχανίας, πτυχιούχος Δημ. Σχολής ΕΚΑΒ – πιστοποιημένος διασώστης.

Καλλιόπη Σωτηροπούλου

Απανωτές ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" 9

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαϊδάρι και έχει καταγωγή από τη Χίο.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικευόμενη ιατρός δερματολόγος – αφροδισιολόγος στο νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός.

Γιώργος Βρεττός

Απανωτές ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" 11

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι, όπου και διατηρεί τα γραφεία της εταιρίας του. Είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον τομέα του εξοπλισμού πρατηρίων υγρών καυσίμων και ενέργειας.

Γιάννης Χήρας

Απανωτές ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από το "Χαϊδάρι-Νέο Ξεκίνημα" 13

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαϊδάρι. Σπούδασε στις ΗΠΑ και στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε για σχεδόν 2 δεκαετίες στην Εθνική Τράπεζα και αργότερα δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας. 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button