ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Άννα Καρκούλια: Με το “Χαϊδάρι Ξανά” έχω ελπίδα για το μέλλον!

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές συμμετέχω ενεργά!

  • Γιατί έχω όραμα για την πόλη που μεγαλώνω, ζω και ανατρέφω τα παιδιά μου.
  • Γιατί πλέον διεκδικώ το καλύτερο, το αρτιότερο και το πρωτοποριακό.
  • Γιατί ως διαιτολόγος, μητέρα, σύζυγος, φίλη έχω ευθύνες προς το περιβάλλον, την εκπαίδευση, την υγεία και ηθική υποχρέωση προς την κοινωνική μέριμνα.
  • Γιατί δεν το αφήνω “στην τύχη”, στην πολιτική σκοπιμότητα και συμφεροντολογία της καρέκλας.

Η συνεργασία μου με το Βαγγέλη Ντηνιακό αποτελεί έναυσμα για την ενασχόλησή μου με την κοινοτική δράση. Τόσο όσον αφορά φλέγοντα ζητήματα της πόλης μας, όσο και σχετικά με τον τομέα της διατροφής.

Έχω φωνή, έχω κρίση, έχω ελπίδα για το μέλλον! Γιατί μετέχω σε μια ομάδα ανθρώπων που σκέφτονται χωρίς εξαρτήσεις και εργάζονται με κέφι. Με πρώτο και μοναδικό οδηγό το συμφέρον της πόλης! Εδώ οι νέοι αρθρώνουμε λόγο για το σύγχρονο Χαϊδάρι που θέλουμε και χρειαζόμαστε.

Βιογραφικό

Η Άννα Καρκούλια γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι, όπου παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά. Από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό σε γνωστούς συλλόγους της πόλης, συμμετείχε σε τμήματα παραδοσιακών χωρών, μουσικής και τέχνης, ενώ ασχολήθηκε και με τον προσκοπισμό.

Το 2011 αποφοίτησε ως αριστούχος από το 3ο Γενικό Λύκειο Χαϊδαρίου. Σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας ενώ παράλληλα εκπόνησε πρακτική άσκηση στα νοσοκομεία “Αττικόν” και “Σωτηρία”, στα Εκπαιδευτήρια Διαμαντοπούλου και στην εταιρία Γιώτης Α.Ε.

Το επιστημονικό της πεδίο προσανατολίζεται στα παιδιά και την εγκυμοσύνη γι’ αυτό και είναι επιστημονικός συνεργάτης σε αθλητικές ομάδες, σε κέντρο περιγεννητικής φροντίδας αλλά και μέλος συγγραφικής ομάδας διαιτολόγων με στόχο την ενημέρωση σε θέματα υγείας (The Health Lab).

Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για τη διατροφή, την υγεία και την ποιότητα ζωής και φιλοσοφία της πώς

Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον, αλλά το ευ ζην.”

(Αυτό που αξίζει δεν είναι να ζεις για να αποκτήσεις περισσότερα αλλά να ζεις καλά.)

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button