ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακοίνωση του Δήμου Ασπροπύργου για την κατασκευή hot spot στο Θριάσιο

Ο δήμαρχος Ασπροπύργου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαψεύδει την φήμη ότι πρόκειται να κατασκευαστεί χοτ σποτ για πρόσφυγες στον Ασπρόπυργο. Πρόκειται για αντίδραση καθυστερημένη, αφού επέτρεψε επί ημέρες να σέρνεται στην τοπική κοινωνία η σχετική φημολογία, που έγινε αντικείμενο της “κατάλληλης” εκμετάλλευσης από τους επιτήδειους. Πέρα από αυτό, αναφερόμενος στο λοκντάουν λέει ότι ο κορωνοϊός είναι στον Ασπρόπυργο με 7 νεκρούς και δεκάδες δημότες στα Νοσοκομεία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Συμπολίτες, Συμπολίτισσες

Με λύπη και ντροπή, έχουν έρθει στην προσοχή μου φήμες & ψευδείς ειδήσεις για δήθεν νέα εγκατάσταση ΧΟΤΣΠΟΤ στον Ασπρόπυργο, εν μέσω πανδημίας.

Δηλώνω ξεκάθαρα πως τέτοιο ενδεχόμενο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ούτε θα το επέτρεπα εγώ ΠΟΤΕ!

Η εν λόγω φήμη κυκλοφόρησε για να σπείρει την διχόνοια άλλη μια φορά στην πόλη μας, ώστε αυτοί που είναι υπαίτιοι & υποκινητές της, να δημιουργήσουν χάος & καταστροφή στην πόλη μας, καθώς & περαιτέρω διασπορά του ιού.

Σας θυμίζω πως εγώ πρώτος μαζί με τους συνεργάτες μου, ήρθαμε πόρτα-πόρτα το 2016 να σας καλέσουμε να βγείτε στους δρόμους μαζί μας, για να εμποδίσουμε την δημιουγία Χοτσπότ!

Και τότε μαζί κλείσαμε τη Λεωφόρο Νάτο & την έκταση του ΥΠΟΜΕΔΙ για 20 μέρες & ό,τι σχέδια όντως είχε η τότε κυβέρνηση, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ να τα πραγματοποιήσει!

Κλείστε λοιπόν τα αυτιά σας στις ψευδείς ειδήσεις των επιτήδειων!

Ας μην γινόμαστε εμείς οι ίδιοι η αιτία περαιτέρω διαιώνισης του τοπικού lock down & διασποράς του ιού!

Άλλωστε γνωρίζετε, ότι ο Κοροναιός είναι στον Ασρπόπυργο με καταγεραμμένους ήδη εώς τώρα 7 θανάτους & δεκάδες συμπολίτες μας στα νοσοκομεία.

Για να φύγουμε γρήγορα από αυτή την άσχημη κατάσταση θα πρέπει όλοι ενωμένοι, να παλέψουμε & να βγούμε νικητές για άλλη μια φορά, υπακούωντας στις εντολές των λοιμωξιολόγων.

Μην επιτρέπετε στους καιροσκόπους να σας παρασύρουν & να χάσουμε ό,τι έχουμε κερδίσει με κόπο & θυσίες μέχρι τώρα στην αναβάθμιση της πόλης μας.

Έχετέ μου εμπιστοσύνη.

Ο Δήμαρχος,

Νίκος Ι. Μελετίου

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Δυτική Αττική: Οργή για το δεύτερο αυστηρό λοκντάουν, αντίδραση του Δήμου Ελευσίνας

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button