ΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑΔΗΜΟΤΙΚΑ

“Αλήθειες και ψέματα για την πεζογέφυρα στο Παλατάκι”

 

Απάντηση στον Μ. Σελέκο και τον Β. Ντηνιακό

"Αλήθειες και ψέματα για την πεζογέφυρα στο Παλατάκι" 3
του Κίμωνα Ε. Φουντούλη
Τρεις συμπολίτες απευθυνθήκαμε στο Υπουργείο Πολιτισμού και αλλού, για να αποτραπεί η σημερινή χωροθέτηση της πεζογέφυρας δίπλα στο Παλατάκι: ο κ. Παπαδημητρίου, ο κ. Υφαντίδης και ο γράφων.
Δεν προσήλθε ο κ. Ντηνιακός ή άλλος δημοτικός σύμβουλος. Τα λόγια αφορούν την άγρα ψήφων, ενώ οι πράξεις και η τεκμηριωμένη κριτική στα αρμόδια όργανα αποδεικνύουν πραγματικές προθέσεις.
Στα αρχεία συνεδριάσεων και την αλλλογραφία με το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων καταγράφεται η αλήθεια και η προσπάθεια και του γράφοντος για την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση στο Παλατάκι, όπου εκβιαστικά κατέληξε η τοποθέτηση του έργου.
Η δημοτική αρχή Σελέκου είχε όλο το χρόνο από το 2014 να διασφαλίσει την κατάλληλότερη θέση, από την πλευρά του Δημαρχείου. Δεν το ήθελε. Είναι λοιπόν συνυπεύθυνη για τις καθυστερήσεις και επιβαρύνσεις του έργου.
Αντιστοίχως η αντιπολίτευση μπορούσε να αντιδράσει τουλάχιστον από το 2016. Δεν το έπραξε και, όποιος εμφανίζεται αντίθετος σήμερα, οφείλει να καταθέσει τεκμήρια. Καλή πρόθεση μπορούν να επικαλούνται άπαντες!
Πεζογέφυρες χρειάζονται στο Δαφνί και την Αφαία. Ας φροντίσουν, ωστόσο, οι φερόμενοι ως  ευαίσθητοι δημοτικοί άρχοντες να διασφαλίσουν πως τα έργα δεν θα πατήσουν μέσα στη μονή Δαφνιού και στο Ιερό της Αφροδίτης.
Το ταλέντο τους είναι γνωστό… 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button