1. Δεν έχουμε προσωπικό γιατί χρόνια τώρα δεν κάνουμε προσλήψεις, έχουμε νοσηλευτές σε αλλότρια καθήκοντα και στείλαμε τους ημετέρους όπου ήθελε ο καθένας με μετάταξη.
  2. Οι κοριοί υπάρχουν στο τμήμα δύο μήνες και μόλις σήμερα πάρθηκαν δραστικά μέτρα. Στο διάστημα αυτό μας επισκέφτηκε προς εκτίμηση ο αναπληρωτής διοικητής και η Διευθύντρια Ν.Υ.
  3. Ο νοσηλευόμενος στο αυτιστικό φάσμα βρίσκεται 6 μήνες στο τμήμα χωρίς να γνωρίζει κανείς εκ του σωματείου ούτε την όψη του. Σε ένα αντιθεραπευτικό περιβάλλον με ανειδίκευτους επαγγελματίες ψυχικής υγείας σε παρόμοια περιστατικά. Και συνεπώς με τα ανάλογα αποτελέσματα!
  4. Το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα χρειάζεται άμεσα την ουσιαστική ένταξή του στο δημόσιο με κεντρική διοίκηση κρίσεις κ τοποθετήσεις μέσω ΥΠΕ και όχι ως κληροδότημα που διοικείται από αναρμόδιους ή άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την υγεία και τη διοίκηση.
  5. Οι σωματειακοί εργατοπατέρες απουσιάζουν από τα πραγματικά ζητήματα και το μόνο που τους απασχολεί είναι οι μικροκομματικές σκοπιμότητες και η θεσούλα τους. Άντε και κανένα θεατρικό που ανεβάζουν που και που στην πύλη του νοσοκομείου μπροστά από τα φώτα των καμερών.

Ό,τι άλλο ακούγεται στα κανάλια είναι ένα τεράστιο ΨΕΜΑ!!!!