ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

“Ακόμη και η Δημοτική Αστυνομία Αιγάλεω παρκάρει παράνομα”

Αναγνώστης μας μας έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για προβλήματα στον Δήμο Αιγάλεω που αφορούν παράνομα παρκαρίσματα, όπως και καταλήψεις χώρων για τραπεζοκαθίσματα, ενώ εστιάζει και σε “αυθαιρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας Αιγάλεω”. Πιο συγκεκριμένα, γράφει:

Στο Δήμο Αιγάλεω επικρατεί αυθαιρεσία με παράνομο παρκάρισμα σε πεζοδρόμια, διαβάσεις πεζών, τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων εκτός των νόμιμων προϋποθέσεων και η Δημοτική Αστυνομία δεν προβαίνει σε καμία παρέμβαση παρά τις κλήσεις των πολιτών.

"Ακόμη και η Δημοτική Αστυνομία Αιγάλεω παρκάρει παράνομα" 3

Επίσης έχουν φτάσει στο σημείο να αφαιρούν παγκάκια και να καταπατούν χώρους πρασίνου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε καταστήματα εστίασης αιρετού. Οι πολίτες πληρώνουν δημοτικά τέλη μέσω των λογαριασμών ρεύματος και κάποιοι άλλοι σε δημόσιο χώρο πρασίνου κερδοσκοπούν εις βάρος των υπολοίπων και κάποιοι παρκάρουν άνετα πάνω στα πεζοδρόμια δυσκολεύοντας τη ζωή όλων. 

Βέβαια όταν η ίδια η Δημοτική Αστυνομία παρανομεί παρκάροντας παράνομα στο πεζοδρόμιο μπροστά από το Δημαρχείο Αιγάλεω τότε τί να περιμένει κανείς;;; Ας ελπίσουμε να υπάρξει ευαισθητοποίηση.

"Ακόμη και η Δημοτική Αστυνομία Αιγάλεω παρκάρει παράνομα" 5

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button