ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Άγριες συμπλοκές οπαδών στη Νίκαια – Φωτιές, καδρόνια και δακρυγόνα

Πανικόβλητοι διαβάτες με μικρά απιδιά στο χέρι και οδηγοί αυτοκινήτων προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τον πυρήνα της σύρραξης οπαδών στη Γρηγορίου Λαμπράκη, σήμερα το μεσημέρι.

Πιο συγκεκριμένα, πριν την αναμέτρηση Προοδευτικής – Αιγάλεω στο Γήπεδο Σαλπέα, οπαδοί του Ιωνικού είχαν στήσει ενέδρα σ’ αυτούς της Προοδευτικής οι οποίοι διέσχισαν την Γρηγορίου Λαμπράκη προκειμένου να βρεθούν στο γήπεδο του Σχιστού.

Περί τις 13:15 στην πλατεία Σπάθα στη Νίκαια, απέναντι από το γήπεδο της Νεάπολης, ξέσπασαν άγριες συμπλοκές, όταν όταν περίπου 30 άτομα πάνω σε δίκυκλα εντόπισαν οπαδούς της Προοδευτικής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ τους. Υπήρξαν οδομαχίες με πέτρες, καδρόνια και φωτοβολίδες για αρκετά λεπτά, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να κάνει χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει τις συρράξεις. Στα επεισόδια -που λίγο πριν τις 14:00 αποκλιμακώθηκαν- κάηκε ένα μηχανάκι, ενώ δημιουργήθηκαν μικρές εστίες φωτιάς σε κάποια δέντρα.

Τα αυτοκίνητα που έτυχε να περνούν από το σημείο προσπαθούσαν να φύγουν, βγαίνοντας ακόμα και στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button