Το καλοκαίρι ξεκίνησε και θέλουμε να γευτούμε την κάθε του στιγμή! Το MG TRAVEL όπως πάντα εκπληρώνει τις προσδοκίες μας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών και ταξιδιών υψηλών προδιαγραφών.

ΑΡΤΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  11/6/2022 – 13/6/2022
Πρόγραμμα
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/6/2022
Αναχώρηση στις 07:30 για την Ακράτα, στάση για καφέ, συνεχίζουμε μέσω της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για το Μενίδι, το γνωστό ψαροχώρι της Δυτικής Ελλάδας, όπου θα παραμείνουμε για το γεύμα μας. Επόμενος σταθμός η Άρτα, χτισμένη σε κομβικό σημείο δίπλα στον ποταμό Άραχθο, στην τεχνητή λίμνη Πουρναρίου και στα Τζουμέρκα. Στάση στο λιθόκτιστο γεφύρι του 17ου αιώνα, που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης και έγινε γνωστό από το ομώνυμο παραδοσιακό τραγούδι. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/6/2022
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα Σύβοτα, το πασίγνωστο παραθαλάσσιο θέρετρο της Ηπείρου: εξωτικές παραλίες, θεσπέσιες αμμουδιές, καταπράσινοι λόφοι και κατάφυτα νησάκια Μαύρο Όρος, Άγιος Νικόλαος, Μουρτεμένο συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που δικαίως έχει κερδίσει τον τίτλο της ελληνικής Καραϊβικής. Σ’ αυτό το μαγευτικό τοπίο θα απολαύσουμε το μπάνιο και το γεύμα μας. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την ορεινή αλλά εξίσου ειδυλλιακή Πέρδικα, που συνδυάζει τις ομορφιές του βουνού και της θάλασσας. Παραμονή για καφέ και περίπατο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ 13/6/2022
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την πόλη της Λευκάδας, με την υπερσύγχρονη μαρίνα, και κατόπιν για το πασίγνωστο Νυδρί, όπου θα παραμείνουμε για το γεύμα μας. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μια μίνι κρουαζιέρα στα κοντινά Πριγκηπονήσια, στον θρυλικό Σκορπιό και στην καταπράσινη Μαδουρή, όπου βρίσκεται το αρχοντικό του ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.
ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ – ΣΥΡΡΑΚΟ 
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  11/6/2022 – 13/6/2022
Πρόγραμμα
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/6/2022
Αναχώρηση στις 07:30 για την Ακράτα, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ, και κατόπιν για την Άρτα με το πολυτραγουδισμένο της γεφύρι. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό (προαιρετικό). Από εκεί θα ανηφορίσουμε για τα Αθαμανικά όρη, ή Τζουμέρκα όπως είναι ευρέως γνωστά, που είναι από τα πιο εντυπωσιακά βουνά της Ελλάδας. Πρώτη στάση στην Πλάκα και στο μονότοξο γεφύρι της πάνω από τον Άραχθο, που έως την απελευθέρωση (1913) όριζε τα σύνορα της Ελλάδας και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Επόμενος σταθμός τα Πράμαντα, άφιξη στο ξενοδοχείο που βρίσκεται μέσα στα έλατα, διανυκτέρευση. Το βράδυ θα έχουμε γεύμα στο ξενοδοχείο με παραδοσιακές ηπειρώτικες γεύσεις.
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/6/2022
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το σπήλαιο Πραμάντων, την Ανεμότρυπα όπως ονομάζεται, με τους εντυπωσιακούς χρωματισμένους σταλαγμίτες. Συνεχίζουμε για το Συρράκο, ένα από τα ωραιότερα χωριά των Αθαμανικών, όπου θα παραμείνουμε για περίπατο και καφέ. Κατόπιν θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για το μεσημεριανό μας γεύμα, ενώ το απόγευμα όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν πεζοπορία μέχρι το χωριό Μελισσουργοί. Το βράδυ θα έχουμε παραδοσιακό κέρασμα με πίτες και τσίπουρο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ 13/6/2022 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το όμορφο χωριό Καταρράκτη και το Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης. Συνεχίζοντας στην οροσειρά των Τζουμέρκων μέσω Λεπιανών και Ράμιας, φθάνουμε στην Κυψέλη, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Ζωής. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Αθήνα, περνώντας από Βουλγαρέλι, Άρτα, Μενίδι, Αμφιλοχία, γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.

ΚΑΒΑΛΑ – ΑΓΙΑ ΛΥΔΙΑΑΜΦΙΠΟΛΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  11/6/2022 – 13/6/2022

Πρόγραμμα
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/6/2022
Αναχώρηση στις 7:30 για την Καβάλα με ενδιάμεσες στάσεις στη Λαμία (Ε.Ο.) για καφέ, στη Λάρισα (Ε.Ο.) για γεύμα, και στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Θεσσαλονίκης. Η Καβάλα φημίζεται για τα πολλά και διαφορετικά αξιοθέατα, καθώς συνδυάζει με μοναδικό τρόπο φυσική ομορφιά, ιστορία και πολιτισμό. Η Παλιά πόλη με το ανατολίτικο χρώμα και τη μαγευτική ατμόσφαιρα, το Κάστρο με την υπέροχη θέα στο Βόρειο Αιγαίο, το Ιμαρέτ, οι καπναποθήκες και οι υπέροχες αμμώδεις παραλίες είναι ορισμένα μόνο από τα χαρακτηριστικά της που θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/6/2022
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τους Φιλίππους και τον Ζυγάκτη ποταμό, όπου θα επισκεφθούμε το Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας. Εδώ ο Απόστολος Παύλος ίδρυσε την πρώτη χριστιανική εκκλησία σε ευρωπαϊκό έδαφος (49/50μ.Χ.) και βάπτισε την πρώτη ελληνίδα και ευρωπαία Χριστιανή, την πορφυροπώλιδα Λυδία Φιλιππησία. Επόμενος σταθμός,  ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων,  ο σημαντικότερος της Ανατολικής Μακεδονίας, ο οποίος έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Η αρχαία πόλη ιδρύθηκε το 360 π.Χ. και πήρε το όνομά της από τον Φίλιππο Β΄, βασιλιά της Μακεδονίας. Επίσκεψη  στoν χώρο, στο θέατρο και στην αγορά. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την Αμφίπολη, επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο και στον Τύμβο (Καστά). Το απογευματάκι επιστρέφουμε στην Καβάλα, ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθούμε στην Παλιά πόλη με το γραφικό τρενάκι  και να ανακαλύψουμε τις μυστικές της γωνιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ 13/6/2022
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την όμορφη Θεσσαλονίκη. Σύντομη περιήγηση στη συμπρωτεύουσα, με στάσεις στον Άγιο Δημήτριο και στον Λευκό Πύργο.  Συνεχίζουμε για τη Λάρισα, όπου θα έχουμε γεύμα (Ε.Ο.) και κατόπιν  για τη Λαμία, όπου θα σταματήσουμε για καφέ (Ε.Ο). Το βράδυ επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.
ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 11/6/2022 – 12/6/2022
Πρόγραμμα
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/6/2022
Αναχώρηση στις 07:30 για την Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση στο Αρτεμίσιο. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, με την ατελείωτη παραλία, τις φυσικές ομορφιές και τα αμέτρητα αξιοθέατα.  Περιήγηση στην πόλη, όπου θα επισκεφθούμε τον μεγαλοπρεπή ναό της Υπαπαντής (19ος αι.), τη Μονή Καλογραιών και θα συνεχίσουμε για μπάνιο και γεύμα στην παραλία της περιοχής. Το απόγευμα αναχωρούμε για την Ολυμπία, περνώντας από το Καλό Νερό και τη Ζαχάρω, άφιξη στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/6/2022
Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας. Χτισμένη στην πανέμορφη κοιλάδα του Αλφειού ποταμού, η πόλη στα αρχαία χρόνια καθιερώθηκε ως το σημαντικότερο θρησκευτικό και αθλητικό κέντρο. Εδώ γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ενώ στο μεγαλοπρεπή Ναό του Δία υπήρχε το χρυσελεφάντινο άγαλμα του θεού, ένα από τα εφτά θαύματα του κόσμου. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τον Πύργο και την παραλία της Κουρούτας, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα. Το βράδυ επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

ΖΑΧΟΛΗ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                           
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ  12/6/2022 
Πρόγραμμα
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/6/2022
Αναχώρηση στις 08:00 για την ορεινή Κορινθία, στάση στο ύψος του Κιάτου για καφέ, και συνεχίζουμε για την πανέμορφη Ζάχολη. Χτισμένη ανάμεσα στα βουνά Ευρωστίνη και Μαύρο Όρος, η Ζάχολη ξεχωρίζει για το ονειρεμένο φυσικό της τοπίο: πεύκα και ρεματιές, αλώνια και ελιές, ξωκλήσια και παραδοσιακές βρύσες συνθέτουν μια υπέροχη εικόνα παραδεισένιας ομορφιάς. Ανάμεσα στα αξιοθέατα του χωριού, είναι ο μεγαλοπρεπής Ναός του Αγίου Γεωργίου (1811) με τους 17 τρούλους και τις 3 αγίες τράπεζες, το ξωκκλήσι της Παναγίας των Καταφυγίων και το Ρέμα των Μύλων. Παραμονή για το μεσημεριανό μας φαγητό, περίπατος στο χωριό και στην όμορφη φύση. Το βράδυ επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

MG Travel
ΤΡ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 107 (ΠΑΛΑΤΑΚΙ) – ΧΑΪΔΑΡΙ
Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 20:00, Σάββατο 09:00 – 15:00 210 5324850