από το LubenTV

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι το Χαϊδάρι είναι η πιο ερωτική γειτονιά της Αθήνας. Ο ερωτισμός της μάλιστα να αγγίζει τέτοια ύψη που οι 15χρονοι Χαϊδαριώτες thugs να το ρίχνουν στα παραδοσιακά προϊόντα της γόνιμης γης της Κολομβίας, ώστε να μπορέσουν να αντέξουν το άπειρο σεξ στο οποίο επιδίδονται:

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναγνωριστεί και θεσμικά αυτός ο ερωτισμός και καλύτερη περίσταση από την γιορτή των ερωτευμένων, δεν υπάρχει. Ο φορέας που ανέλαβε δράση είναι φυσικά ο ίδιος ο Δήμος Χαϊδαρίου, ο οποίος ετοιμάζεται να φωταγωγήσει για τον ιερό αυτό σκοπό την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Σε περίπτωση που είστε ασεβείς και δεν ξέρετε τι είναι αυτό, πρόκειται για το παλιό λατομείο του Δάσους Χαϊδαρίου.

Το οποίο, σύμφωνα με τους Χαϊδαριώτες πάντα, έχει πάρει το σχήμα της μεγαλύτερης καρδιάς της Ευρώπης ή, σύμφωνα με κάποιους πιο μετριοπαθείς, της μεγαλύτερης καρδιάς του κόσμου. Καμαρώστε τη εδώ από διάφορες πλευρές:

Φυσικά υπάρχει και βίντεο από drone:

Αυτό το 8ο θαύμα του κόσμου αποφάσισε λοιπόν να φωταγωγήσει ο Δήμος Χαϊδαρίου στα πλαίσια της βαλεντινοφιέστας του, η οποία θα γίνει ανήμερα της 14ης Φεβρουαρίου. Κι επειδή όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο ερωτικός crooner της Ελλάς, ο Δήμος έκλεισε και τον πολύ ζεστό από την επιτυχία του σαιξπηρικού «Χαλβάη 5-0» Μάρκο Σεφερλή για τη φάση. Ο οποίος προφανώς είναι πανέτοιμος για να χαρίσει ένα αστείο τύπου «Βάλε Ντίνο» στους αναρίθμητους θαυμαστές του (δεν αστειευόμαστε, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι το έχει ήδη κάνει κάπου στο τεράστιο έργο του):

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: 

15χρονος σε αστυνομικούς: «Παίρνω κοκαΐνη γιατί με βοηθάει στο σεξ»