Του Χρήστου Τσούνη

Ο Στέλιος Σκυριώτης, στα 34 του πλέον, δεν είχε άλλη σκέψη εκτός από την παραμονή του στην ομάδα από όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Από πολύ μικρός γεύτηκε τις μεγάλες επιτυχίες με τον Α.Ο. Χαϊδαρίου, αφού ήταν στο ρόστερ της ομάδας του treble το 2004. Στα 17 του έκανε την πρώτη του συμμετοχή στην Δ΄ Εθνική και ακολούθησε την ομάδα ως τη Β΄ Εθνική κατηγορία. Σήμερα αποτελεί μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια και μαζί με τον Χάρη Μίχο συγκροτούν ένα δίδυμο τερματοφυλάκων με πολύ υψηλό δείκτη ικανοτήτων «βάζοντας δύσκολα» στον Γιάννη Χλωρό.

Το Χαϊδάρι Σήμερα επικοινώνησε με τον Στέλιο Σκυριώτη:

Στέλιο η πρόταση για να ανανεώσεις με τον ΑΟΧ ήταν αναμενόμενη για σένα;

«Αρχικά να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο. Η συμφωνία για ανανέωση με την ομάδα του Χαϊδαρίου ήταν κάτι που πραγματοποιήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά στη συνάντηση που είχα με τους ανθρώπους της διοίκησης, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν κάτι που θέλαμε και οι δυο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Τι περιμένεις για αυτή την περίοδο από τον εαυτό σου και από την ομάδα;

«Οι προσωπικοί μου στόχοι με αυτούς του Χαϊδαρίου είναι κοινοί. Να πρωταγωνιστήσουμε. Δεν ταιριάζει κάτι άλλο στην προσωπικότητά μου και στη φιλοσοφία της ομάδας. Θα πρέπει να έχουμε όλοι υπομονή, να δουλέψουμε στο γήπεδο για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και εφόσον μας το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας».