ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εσπερινό ΕΠΑΛ Ελευσίνας: Εσπερίδα ενημέρωσης για το εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στο χώρο του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Ελευσίνας θα διεξαχθεί εσπερίδα ενημέρωσης, για τη διάδοση των αποτελεσμάτων τού εγκεκριμένου προγράμματος Erasmus (ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 2019-1-EL01-KA102-062217 με τίτλο σχεδίου  «Διατηρώντας τη Νεολαία και τους Επαγγελματίες Υπεύθυνους και Ενήμερους στην Επιστήμη»), που διεξήχθη στη Λεμεσό της Κύπρου και περιελάμβανε θεωρητική και πρακτική επιμόρφωση 9 εκπαιδευτικών και 11 μαθητών (με δύο συνοδούς εκπαιδευτικούς) του σχολείου μας.

Οι εκπαιδευτικοί, που συμμετείχαν στο σεμινάριο, θα προβούν στην απαραίτητη αξιολόγηση και ανατροφοδότηση του σχεδίου δράσης και θα παρουσιάσουν, στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου καθώς και  όμορων σχολείων, θέματα χρήσης των ΤΠΕ στην εξ αποστάσεως, δια ζώσης και στην μεικτή (υβριδική) εκπαίδευση όπως και εμπειρίες που αποκόμισαν από την επίσκεψη τους στο Πανεπιστήμιο και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο της Κύπρου όπως και σε Εσπερινή Επαγγελματική Σχολή.

Επίσης, οι μαθητές, που τα πρωινά των εργασίμων ημερών έκαναν πρακτική άσκηση-επιμόρφωση σε χώρους εργασίας, αντίστοιχους με το αντικείμενο των σπουδών τους, και στα πλαίσια απογευματινών σεμιναρίων επιμορφώθηκαν σε θέματα όπως επιχειρησιακή οργάνωση, νεανική επιχειρηματικότητα και αγγλική ορολογία, θα παρουσιάσουν, με σύντομες τοποθετήσεις, τις εμπειρίες που απέκτησαν. Θα απονεμηθούν πιστοποιητικά συμμετοχής και θα ακολουθήσει μπουφές.

Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 17:00 (επισυνάπτεται αναλυτικό πρόγραμμα).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους εκπαιδευτικούς:  1.Ροδάκη Χαρίλαο -Δ/ντη του Εσπερ. ΕΠΑ.Λ Ελευσίνας (2105561693)  e-mail: mail@epalespelefs.att.sch.gr  2.Δαβηλά Μιχαήλ -Συντονιστή του προγράμματος (2105543443)  e-mail: [email protected]  

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button