ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Ρε κολλητέ, λες να μας έκλεψε η τύπισσα;”

Εξαπατώντας ευαίσθητους ανθρώπους κατάφερνε να βιοπορίζεται μια 30χρονη, κάνοντας τη βόλτα της στα μαγαζιά της Αθήνας. Ώσπου η κακή της τύχη την οδήγησε σε δυο νεαρούς Χαϊδαριώτες που έπιναν το φρέντο τους τους σε κεντρικό καφέ της πόλης…

Με αέρα και πειστικότητα εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος γνωστού στο πανελλήνιο για το κοινωνικό του έργο σωματείου και ζητούσε την οικονομική συνδρομή για λογαριασμό του. Για αρκετό καιρό περιδιάβαινε πολυσύχναστα στέκια της Αθήνας, έπαιρνε το μετρητό και… έκοβε και αποδείξεις. Αθεώρητες βεβαίως, αλλά τη δουλειά τους την κάνανε στους αφελείς.

Οι καταγγελίες έφταναν η μία μετά την άλλη στα αστυνομικά τμήματα, αλλά και στο σωματείο, που έκανε τα πάντα για να της κόψει τον… έρανο

Ώσπου έφτασε Χαϊδάρι. Αρκετοί φιλάνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο συγκινητικό κάλεσμά της. Την επίσκεψή της δέχτηκαν στο τραπέζι τους και δύο νεαροί, ενώ έπιναν τον καφέ τους. Αρχικά πρόσφεραν δέκα ευρώ, αλλά μόλις απομακρύνθηκε, κοιτάχτηκαν και σκέφτηκαν το ίδιο πράγμα: “Ρε κολλητέ, λες να μας έκλεψε η τύπισσα;” Δεν έμειναν σ΄αυτό. Σηκώθηκαν και πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου και είπαν όσα συνέβησαν.

Χάρη στις περιγραφές και τις πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί, η “ευγενική κυρία” εντοπίστηκε, διαπιστώθηκε ότι ο έρανος ήταν μαϊμού και συνελήφθη. Πρόκειται για μία Ρομά, κάτοικο γειτονικής πόλης.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της απάτης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που της όρισε τακτική δικάσιμο. Κατασχέθηκαν όλα τα χρήματα που πρόλαβε να συγκεντρώσει στο Χαϊδάρι, καθώς και τα μαϊμού μπλοκ αποδείξεων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Προσοχή, επιτήδειοι κάνουν έρανο – μαϊμού για τη Γέφυρα Ζωής

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button