ΚΟΙΝΩΝΙΑ

7 μέρες στο σκοτάδι η Αστυθέα και ο δρόμος για Αγία Μαρίνα

Μεγάλο μέρος από τις νότιες γειτονιές της πόλης βρίσκονται βυθισμένες το σκοτάδι εδώ και αρκετές μέρες, χωρίς παρέμβαση από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Η ζημιά στο δίκτυο έγινε όταν έπεσε δέντρο λόγω της κακοκαιρίας το περασμένο Σάββατο, στο τέρμα της οδού Κολοκοτρώνη. Τότε κόπηκε γενικότερα το ρεύμα, αλλά το ίδιο βράδυ επανήλθε η ηλεκτροδότηση στα σπίτια. Όχι όμως και στον οδικό φωτισμό.

“Σφίγγεται η καρδιά μου το βράδυ, από τις 6 φοβάμαι να βγω έξω”, μας είπε ηλικιωμένη κυρία που τηλεφώνησε στην εφημερίδα μας από την οδό Κολοκοτρώνη. Πράγματι, όπως είδαμε και εμείς, όλοι οι γύρω δρόμοι, από την πλατεία και κάτω δεν έχουν φωτισμό. Η συνομιλήτριά μας μας είπε επίσης ότι η ίδια και άλλοι περίοικοι έχουν τηλεφωνήσει στον ΔΕΔΔΗΕ και η απάντηση που παίρνουν είναι “θα το δούμε”, και κρατούν τα τηλέφωνα των πολιτών για να τους ενημερώσουν. Όμως ούτε ενημέρωση επιστρέφει ούτε φως…

Ειδικά για την οδό Κολοκοτρώνη η έλλειψη φωτισμού αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, καθώς είναι ο δρόμος τον οποίο χρησιμοποιούν πάρα πολλοί συμπολίτες για να κατεβούν πεζοί στην Αγία Μαρίνα. Ευτυχώς αυτές τις μέρες έχει φεγγάρι και έτσι -όταν δεν είναι συννεφιασμένος ο ουρανός- κάτι μπορεί να δει κανείς!

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button