ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ζωντανό ρεπορτάζ: 50 λεπτά Αγωνιστών Στρατοπέδου – Αγία Μαρίνα!

Πριν από λίγα λεπτά αναγνώστριά μας μάς έκανε την παρακάτω τηλεφωνική “ανταπόκριση” από την οδό Ακαδημίας, στην Αθήνα, όπου έφτασε “με την ψυχή στο στόμα” και καθυστερημένη στη δουλειά της. 


Ζωντανό ρεπορτάζ: 50 λεπτά Αγωνιστών Στρατοπέδου - Αγία Μαρίνα! 1
“Βρέθηκα στη στάση της Τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Αγωνιστών Στρατοπέδου, στις 1.10΄ μμ, περιμένοντας το 811 για να πάω στη δουλειά μου, στο κέντρο της Αθήνας.


Το λεωφορείο ήλθε στις 1.37΄ μμ.


Στον Σταθμό Αγία Μαρίνα έφτασα στις 2.00΄ μμ. Δηλαδή 50 λεπτά για δύο (;) χιλιόμετρα.


Στην δουλειά μου, στην οδό Ακαδημίας από όπου σάς τηλεφωνώ αυτή τη στιγμή, έφτασα στις 2.20′. Δηλαδή για 9 χιλιόμετρα (αναμονή συρμού – διαδρομή μέχρι Σύνταγμα – με τα πόδια στον τόπο εργασίας μου) χρειάστηκαν 20 λεπτά.


Είμαι εργαζόμενη, μητέρα και απελπισμένη. Διότι αν ξεκινώ μία ώρα πριν για τη δουλειά μου, φτάνω καθυστερημένη. Υπολογίζω ότι χρειάζονται συνολικά τουλάχιστον 2,5 ώρες της ημέρας μου στις διαδρομές προς και από την εεργασία μου. Πώς κάνουν, άραγε, τις αντίστοιχες διαδρομές, οι “κεφαλές” της πόλης μας;” 

Σχόλιο εφημερίδας

Ελπίζουμε να υλοποιηθούν γρήγορα οι υποσχέσεις του ΟΑΣΑ για δραστική βελτίωση των δημόσιων συγκοινωνιών στην πόλη μας. Θυμίζουμε ότι η δέσμευση είναι για μετά το Πάσχα και περιλαμβάνει ανά 15΄ διέλευση των 811 καΙ 803 από τις στάσεις και κάλυψη των αναγκών του Δάσους από το 811.

Σχετικά: 


Τα καλά νέα: Τομή στις δημόσιες συγκοινωνίες του Χαϊδαρίου!


Ο Σελέκος στον ΟΑΣΑ για τα σούπερ προβληματικά δρομολόγια των λεωφορείων

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button