ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Αξέχαστες οργανωμένες εκδρομές, στις καλύτερες τιμές 

M.G. Travel,  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ, ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ – ΕΚΔΡΟΜΕΣ  – ΠΟΥΛΜΑΝ      Χαϊδάρι, Στρ. Καραϊσκάκη 107, Παλατάκι, 210 53 24 850                                    Κολονός, Πλάτωνος 122, 210 51 50 851. 

……………………………………………………..

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

15-17/6 ΟΛΥΜΠΙΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ


15/6 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:30 για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για την Αρχόντισσα του Μεσσηνιακού κόλπου την ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Υπαπαντής και το Μοναστήρι των Καλογραιών. Εν συνεχεία για την παραλία της πόλεως παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΖΑΧΑΡΩ και φτάνουμε στην ΟΛΥΜΠΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
16/6 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΚΥΛΛΗΝΗΣ από όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την όμορφη ΖΑΚΥΝΘΟ. Άφιξη στο γραφικό νησί και ξεκινάμε για το πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης της ΖΑΚΥΝΘΟΥ, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο. Επίσκεψη στο λόφο του ΣΤΡΑΝΗ εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Ύμνο της Ελευθερίας. Εν συνεχεία για την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ παραμονή, μπάνιο, γεύμα (όσοι θέλουν μπορούν προαιρετικά να κάνουν βόλτα με τα καραβάκια στις Σπηλιές Κεριού και στο Μαραθωνήσι για να δούνε την CARETTA – CARETTA). Επιστροφή στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ και την πλατεία ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ με τα μαγαζάκια. Το βραδάκι επιβιβαζόμαστε στο φέρρυ και επιστρέφουμε στην ΚΥΛΛΗΝΗ. Κατόπιν αναχωρούμε για την ΟΛΥΜΠΙΑ, άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
17/6 ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ (έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για ΠΥΡΓΟ και φτάνουμε στην παραλία ΚΑΤΑΚΩΛΟΥ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση καθοδόν.
Τιμή συμμετοχής: 140 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό, τα εισιτήρια του φέρρυ ΚΥΛΛΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΥΛΛΗΝΗ

15 – 17/6 ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΛΙΜΝΕΣ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ
15/6 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:00 για ΛΑΜΙΑ, στάση καθοδόν. Κατόπιν για ΔΟΜΟΚΟ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, στάση για φαγητό και ΓΡΕΒΕΝΑ,στάση για καφέ και στη συνέχεια για ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Επίσκεψη στην ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
16/6 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΦΛΩΡΙΝΑ, στάση και κατόπιν μέσω μιας ωραιότατης διαδρομής περνάμε το ΠΙΣΟΔΕΡΙ και το ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ και καταλήγουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ.
Θα επισκεφθούμε την ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ με το νησάκι του ΑΓ. ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, το τελευταίο χωριό στα σύνορα με την ΑΛΒΑΝΙΑ, όπου βρίσκεται στην ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ, παραμονή, γεύμα. Επιστρέφουμε στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια στα γουναράδικα της πόλης. Διανυκτέρευση.
17/6 ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για ΝΥΜΦΑΙΟ και από εκεί για ΚΟΖΑΝΗ-ΝΕΡΑΙΔΑ
(γεύμα με θέα την ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ) – ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΛΑΡΙΣΑ – ΛΑΜΙΑ, στάση για καφέ. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 115 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό.

15-17/6 ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ – ΜΟΝΕΒΑΣΙΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΓΥΘΕΙΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ


15/6 ΣΑΒΒΑΤΟ: 07:30 αναχώρηση, ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΣΠΑΡΤΗ – ΣΚΑΛΑ – ΜΟΛΑΟΙ και φτάνουμε στην ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, επίσκεψη στην παλιά πόλη. Επιστροφή στην παραλία για μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν για ΓΥΘΕΙΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
16/6/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση με το φεριμπότ για ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ, άφιξη και μετάβαση στην νότια πλευρά του νησιού που βρίσκεται η διεθνώς φημισμένη παραλία του ΣΙΜΟΥ που διαθέτει αμμουδιά με ψιλή χρυσή άμμο, αμμόλοφους στο εσωτερικό της και κρυστάλλινα νερά, παραμονή. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στο λιμανάκι της Χώρας. Επιστροφή για το απόγευμα στο ΓΥΘΕΙΟ. Διανυκτέρευση.
17/6 ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΕΟΠΟΛΗ και φτάνουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ με τους πανύψηλους σταλαγμίτες και σταλακτίτες από τα σπανιότερα στον κόσμο, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για ΓΥΘΕΙΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΣΠΑΡΤΗ – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ με μια ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.
Τιμή συμμετοχής: 100 ευρώ
Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό.
Δεν περιλαμβάνει: τα εισιτήρια του φέριμποτ για ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ

15-17/6 ΑΡΤΑ – ΠΑΞΟΙ – ΛΕΥΚΑΔΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ
15/6 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:30 για ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί περνώντας τη γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (πιθανή στάση), άφιξη στο ΜΕΝΙΔΙ (γεύμα). Συνεχίζουμε για το πολυθρύλητο γεφύρι της ΑΡΤΑΣ στάση για καφέ και από εκεί για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
16/6 ΚΥΡΙΑΚΗ: Πρόγευμα και αναχώρηση για ΠΑΡΓΑ. Με τοπικό σκάφος μεταφορά στους ΠΑΞΟΥΣ και το λιμάνι – πρωτεύουσα ΓΑΪΟ. Με τοπικό λεωφορείο γύρος του νησιού (η εξόρμηση στους ΠΑΞΟΥΣ – έξοδα ατομικά). Εάν οι συνθήκες δε το επιτρέπουν, μετά την επίσκεψη στην ΠΑΡΓΑ συνεχίζουμε για ΣΥΒΟΤΑ (επίσκεψη) – ΠΛΑΤΑΡΙΑ (στάση, γεύμα). Επιστροφή στην ΑΡΤΑ στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
17/6 ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ με την γραφική μαρίνα της. Εν συνεχεία για το τουριστικό ΝΥΔΡΙ παραμονή, γεύμα (όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να κάνουν μια μικρή προαιρετική κρουαζιέρα στο νησάκι ΜΑΔΟΥΡΙ όπου βρίσκεται το αρχοντικό του ποιητή Βαλαωρίτη και στο νησάκι ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση, έξοδα ατομικά). Κατόπιν για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ στάση καθ’ οδόν. ΑΝΤΙΡΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΡΙΟ – ΑΘΗΝΑ με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.
Τιμή συμμετοχής: 120 ευρώ
Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο ARTA PALACE και 2 δείπνα
Δεν περιλαμβάνει: τα εισιτήρια για ΠΑΞΟΥΣ

15-16/6 ΠΗΛΙΟ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ


15/6 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ στάση στο ύψος της ΛΑΜΙΑΣ για καφέ και συνεχίζουμε για ΑΛΜΥΡΟ, ΑΓΧΙΑΛΟ, ΒΟΛΟ άφιξη στην πόλη όπου θα παραμείνουμε για φαγητό στα παραλιακά ταβερνάκια, τα γνωστά βολιώτικα τσιπουράδικα και να γνωρίσουμε την πόλη. Αναχώρηση για τις ΜΗΛΙΕΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ παραμονή στο όμορφο χωριό για να πάμε στην πλατεία με τον αιωνόβιο πλάτανο για τον απογευματινό μας καφέ. Αναχώρηση για τον ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ το όμορφο παραλιακό χωριό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
16/6 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα χωριά ΑΝΗΛΙΟ, ΜΑΚΡΥΡΑΧΗ, ΖΑΓΟΡΑ, ΧΑΝΙΑ στάση – παραμονή, ΠΟΡΤΑΡΙΑ, και στην ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ θα έχουμε χρόνο για τον καφέ μας και να επισκεφτούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ του ΠΗΛΙΟΥ. Η ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ είναι από τα πιο όμορφα χωριά, το Μπαλκόνι του ΠΗΛΙΟΥ. Το απόγευμα αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση έξω από τη ΛΑΜΙΑ.
Τιμή συμμετοχής: 65 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά με το πούλμαν, ξενοδοχείο, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό.

16/6 ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ – ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση 08:00, σύντομη στάση στον ΙΣΘΜΟ και από εκεί θα μεταβούμε στον ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ. Πρόκειται για μια παραλία με βοτσαλάκια δίπλα από το λιμανάκι του Ψαθόπυργου. Χαρακτηριστικό της είναι τα καθαρά νερά και η υπέροχη θέα του καταπράσινου βουνού που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την παραλία. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η γραφική παραλία με τα ουζερί στην σειρά που θυμίζει έντονα Ελληνικό νησί. Θα παραμείνουμε για μπάνιο και φαγητό και το απόγευμα αναχώρηση για το ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ. Στο δάσος του ΠΕΥΚΙΑ θα παραμείνουμε για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

17/6 ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ(ΕΟΡΤΗ) – ΜΑΜΨΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Αναχώρηση 08:00 για ΙΣΘΜΟ στάση. Εν συνεχεία φτάνουμε στο Μοναστήρι της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ στον ΜΑΜΨΟ για να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία. Από εκεί συνεχίζουμε για ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ παραμονή, μπάνιο, φαγητό. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 12 ευρώ

………………………………………………………………

1/6 ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση 16:30 για την όμορφη παραλία της ΚΙΝΕΤΑΣ για να θυμηθούμε τις καλοκαιρινές μας βόλτες και βουτιές. Παραμονή για ουζάκι και καφέ. Επιστροφή το βραδάκι.
Τιμή συμμετοχής: 6 ευρώ

2/6 ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΟΡΡΕ – ΠΑΙΑΝΙΑ – ΣΟΥΝΙΟ HΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση 10:00 με προορισμό την Ανατολική Αττική και την Παιανία, με πρώτη επίσκεψη στο μουσείο ΒΟΡΡΕ. Το μουσείο, δημιούργημα του Ίωνος Βορρέ, είναι πολιτιστικό κοινωφελές ίδρυμα, που έχει κληροδοτηθεί στο ελληνικό κράτος. Αποσκοπεί στην διάσωση και την διάδοση της ελληνικής καλλιτεχνικής παράδοσης, στην προβολή της σύγχρονης ελληνικής τέχνης σε παγκόσμια κλίμακα και στην πνευματική καλλιέργεια του κοινού. Κατόπιν θα γευματίσουμε σε ταβέρνα της περιοχής. Μετά το γεύμα μας συνεχίζουμε για την χερσόνησο της Λαυρεωτικής, η οποία ήταν πολύ γνωστή από την αρχαιότητα, ιδιαίτερα για τα πολύτιμα ορυκτά της επί των οποίων στηρίχτηκε και αναπτύχθηκε οικονομικά η αρχαία Αθήνα, δημιουργώντας τον εθνικό της στόλο με τον οποίο και κυριάρχησε στη συνέχεια στο Αιγαίο. Καταλήγουμε στο ΣΟΥΝΙΟ, ακρωτήρι στο νότιο άκρο της Αττικής, τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Θα επισκεφθούμε τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, δωρικού ρυθμού, από μάρμαρο Αγριλέζας και χωρίς εσωτερική κιονοστοιχία, ανοικοδομήθηκε τη δεκαετία 450-440 π.Χ. και έφερε γλυπτό διάκοσμο από παριανό μάρμαρο. Επιστροφή το απόγευμα στα ίδια σημεία που επιβιβαστήκαμε.
Τιμή συμμετοχής: 12 ευρώ

5/6 ΤΕΤΑΡΤΗ (ΕΟΡΤΗ) ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΜΟΝΗ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ – ΚΛΕΙΔΙ – ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ
Αναχώρηση 15:30 για το Μοναστήρι της ΑΝΑΛΗΨΗΣ, παρακολούθηση του Εσπερινού και κατόπιν στα ΣΚΟΥΡΤΑ παραμονή. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 8 ευρώ

8/6 ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΝΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ

8-9/6 ΤΗΝΟΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ


8/6 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 06:00 για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ την ΤΗΝΟ. Άφιξη στην ΤΗΝΟ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε στην ΜΟΝΗ ΚΕΧΡΟΒΟΥΝΙΟΥ όπου μόνασε η ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ για να προσκυνήσουμε. Συνεχίζουμε για τον γύρο του νησιού και φθάνουμε στα χωριά ΒΩΛΑΞ, ΠΥΡΓΟΣ, στάση στο σπίτι του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΧΑΛΕΠΑ και την Σχολή Καλών Τεχνών. Επιστροφή στην ΧΩΡΑ. Το βραδάκι όσοι θέλουν μπορούν να πάνε στην ΚΩΜΗ (χωριό της ΤΗΝΟΥ), όπου γίνεται η γιορτή της αγκινάρας με φαγητό και χορούς. Διανυκτέρευση.
9/6 ΚΥΡΙΑΚΗ: Το πρωί θα πάμε για εκκλησιασμό στη ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για το πρωινό μας. Χρόνος ελεύθερος μέχρι το μεσημέρι όπου θα πάρουμε το πλοίο για τη επιστροφή μας στην ΡΑΦΗΝΑ, και από εκεί στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 90 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μεταφορά από / προς Ραφήνα με πούλμαν του γραφείου μας, εισιτήρια πλοίων ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ, διαμονή σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.

9/6 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ – ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ – ΡΟΒΙΕΣ
Αναχώρηση 07:30 και αφού κάνουμε την στάση μας στην ΧΑΛΚΙΔΑ, συνεχίζουμε για το μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ του 16ου αιώνα, Κατόπιν από την ΛΙΜΝΗ κατεβαίνουμε στις ΡΟΒΙΕΣ σ’ ένα από τα ωραιότερα παραθαλάσσια χωριά της ΕΥΒΟΙΑΣ για μπάνιο και το γεύμα μας. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ΠΡΟΚΟΠΙ όπου θα επισκεφθούμε τον ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ, όπου φυλάσσεται το σκήνωμα του ΑΓΙΟΥ. Το βράδυ επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με στάση καθοδόν.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

9/6 ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΛΑΤΑΣ – ΠΟΡΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση 07:30 και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στο ΓΑΛΑOLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΑ, μια όμορφη καταπράσινη κωμόπολη με υπέροχες ακρογιαλιές. Παραμονή και ελεύθερος χρόνος για βόλτα, γεύμα, μπάνιο. Προαιρετική μετάβαση στον ΠΟΡΟ. Επίσκεψη στο Μοναστήρι. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στην ΠΑΛΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ.
Τιμή συμμετοχής: 13 ευρώ
Δεν περιλαμβάνει το εισιτήριο του φέριμπότ για ΠΟΡΟ.

3/6 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΥΘΝΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ για το ΛΑΥΡΙΟ. Επιβίβαση στο πλοίο και από εκεί αναχώρηση για την όμορφη ΚΥΘΝΟ. Πρώτος μας σταθμός η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ, προστάτιδα του νησιού να έχει στην αγκάλη της όλη την ΚΥΘΝΟ. Χτισμένη πάνω στο βράχο θαυμάζει και η ίδια την θέα και ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα του ΑΙΓΑΙΟΥ και συνεχίζουμε για την ΔΡΥΟΠΙΔΑ (πρωτεύουσα) παραμονή, επίσκεψη στην πόλη. Κατόπιν αναχωρούμε για τα ΛΟΥΤΡΑ, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και φαγητό έως το απόγευμα. Το απόγευμα κατεβαίνουμε στον ΜΕΡΙΧΑ για τον καφέ μας, επιβίβαση στο πλοίο για ΛΑΥΡΙΟ. Άφιξη και από εκεί φθάνουμε ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 45 ευρώ

23/6 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση 07:00 για ΛΑΜΙΑ, καθοδόν στάση, κατόπιν για ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και φθάνουμε στην ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ που είναι κτισμένη σε βράχο, προσκύνημα. Επιστροφή στη διασταύρωση ΜΙΚΡΟΥ-ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ για φαγητό. Εν συνεχεία για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, στάση, ΛΑΜΙΑ στάση καθοδόν, επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ

23/6 ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση 12:00 για τα ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ μπάνιο, καφές ή ουζάκι. Επιστροφή το βραδάκι.
Τιμή συμμετοχής: 8 ευρώ

30/6 ΚΥΡΙΑΚΗ ΥΔΡΑ – ΜΕΤΟΧΙ – ΕΡΜΙΟΝΗ (ΕΟΡΤΗ) ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση 07:30 για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ, ΓΑΛΑΤΑ, ΕΡΜΙΟΝΗ παραμονή για μπάνιο και γεύμα ή όσοι επιθυμούν επιβιβάζονται στο βενζινόπλοιο στο ΜΕΤΟΧΙ που θα τους μεταφέρει στο όμορφο νησί της ΥΔΡΑΣ το οποίο γοητεύει με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του, την ανέμελη και απαλλαγμένη από αυτοκίνητα ατμόσφαιρά του στην οποία πρωταγωνιστούν τα γραφικά γαϊδουράκια και η παραδοσιακή νησιωτική αρχιτεκτονική. Εν συνεχεία επιστροφή στην ΕΡΜΙΟΝΗ επίσκεψη στο Μοναστήρι ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (εορτή). Επιστροφή το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ.
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ για ΕΡΜΙΟΝΗ
Τιμή συμμετοχής: 23 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του εισιτηρίου για Ύδρα

29-30/6 ΤΗΝΟΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ
29/6 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 06:00 για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ την ΤΗΝΟ. Άφιξη στην ΤΗΝΟ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε στην ΜΟΝΗ ΚΕΧΡΟΒΟΥΝΙΟΥ όπου μόνασε η ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ για να προσκυνήσουμε. Συνεχίζουμε για τον γύρο του νησιού και φθάνουμε στα χωριά ΒΩΛΑΞ, ΠΥΡΓΟΣ, στάση στο σπίτι του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΧΑΛΕΠΑ και την Σχολή Καλών Τεχνών. Επιστροφή στην ΧΩΡΑ. Το βραδάκι όσοι θέλουν μπορούν να πάνε στην ΚΩΜΗ (χωριό της ΤΗΝΟΥ), όπου γίνεται η γιορτή της αγκινάρας με φαγητό και χορούς. Διανυκτέρευση.
30/6 ΚΥΡΙΑΚΗ: Το πρωί θα πάμε για εκκλησιασμό στη ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για το πρωινό μας. Χρόνος ελεύθερος μέχρι το μεσημέρι όπου θα πάρουμε το πλοίο για τη επιστροφή μας στην ΡΑΦΗΝΑ, και από εκεί στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 90 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μεταφορά από / προς Ραφήνα με πούλμαν του γραφείου μας, εισιτήρια πλοίων ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ, διαμονή σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.

29/6 ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΝΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας 06:00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ

28-30/6 «ΠΑΥΛΕΙΑ» 3 ΗΜΕΡΕΣ


ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΝΑΟΥΣΑ-ΕΔΕΣΣΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΒΕΡΓΙΝΑ
28/6/2019 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 07:30 για ΛΑΜΙΑ, στην Εθνική Οδό στάση, ΤΕΜΠΗ, παραλία ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ γεύμα, μπάνιο και συνεχίζουμε για ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, επίσκεψη και από εκεί για τη ΝΑΟΥΣΑ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ που βρίσκεται σε ένα δάσος από πλατάνια και τρεχούμενα νερά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
29/6 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΕΔΕΣΣΑ, την όμορφη πόλη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που είναι χτισμένη στους πρόποδες του ΒΕΡΜΙΟΥ. Επίσκεψη στους καταρράκτες και συνεχίζουμε για τα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ επίσκεψη (μπάνιο προαιρετικά). Κατόπιν γεύμα στην περιοχή του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Επιστροφή το απόγευμα στη ΒΕΡΟΙΑ όπου θα παρακολουθήσουμε τα «ΠΑΥΛΕΙΑ» τις εκδηλώσεις για τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ και τον πανηγυρικό Εσπερινό που γίνεται σε ανοιχτό χώρο στο «ΒΗΜΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» με πάνδημο λιτανευτική πομπή χοροστατούντος του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ και πολλών Μητροπολιτών. Αργά το βράδυ επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
30/6 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΒΕΡΓΙΝΑ επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ και τον Αρχαιολογικό χώρο και συνεχίζουμε για την παραλία του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, μπάνιο, γεύμα. Επιστρέφουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 120 ευρώ
Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια και 2 πρωινά.

30/6 ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΛΕΥΚΑΝΤΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση 07:30 για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση και στη συνέχεια για ΑΛΙΒΕΡΙ, ΛΕΠΟΥΡΑ και από εκεί για την πεντακάθαρη αμμουδερή παραλία ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, όπου θα έχουμε την παραμονή μας για μπάνιο και στη συνέχεια γεύμα σε μια από τις πολλές ψαροταβέρνες της περιοχής. Το απόγευμα επιστροφή κάνοντας στάση για καφέ στο γραφικό ΛΕΥΚΑΝΤΙ και από εκεί στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

30/6 ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση 12:00 για τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ στάση, γεύμα, μπάνιο. Επιστρέφουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με μια στάση για καφέ στη ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ή στη ΧΑΛΚΙΔΑ.
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ