Χαϊδάρι Σήμερα Όλα τα ζώδια – Πρόβλεψη εβδομάδας 23/10 – 29/10, από την Αλεξάνδρα Καρτά
Έργο της Αλεξάνδρας Καρτά

Τα συναισθήματα ρέουν και ανοίγουν τις πύλες, σε καλά αλλά και σε δυσνόητα γεγονότα.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα, θα σας κουράσει διότι ότι δεν θα καταλαβαίνετε εύκολα αυτά που θα συμβαίνουν γύρω σας, με αποτέλεσμα να αφήνετε τις καταστάσεις και λίγο στην τύχη τους. Ο Άρης πλέον απέναντί σας, επαναφέρει στο προσκήνιο την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ αποκαλυπτική εβδομάδα, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού θα συναντήσει τον Δία στις 26/10, βάζοντας νέα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή. Η παραφωνία της Παρασκευής θα σας φέρει στο εδώ και τώρα σε μία προσωπική απόφαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επαγγελματική σας πορεία αυτή την εβδομάδα θα σας δώσει κάτι εξαιρετικά αισιόδοξο, που θα πρέπει να το εντοπίσετε αμέσως. Ιδίως την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα μπορέσετε να βρείτε απαντήσεις και ευνοϊκότερες συνθήκες ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο, που δεν περιμένατε να συμβούν άμεσα.

Γράφει η Αλεξάνδρα Καρτά, 6973 232795

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους μία ανάσα αισιοδοξίας από το σύμπαν, ιδίως στις 24 – 26/10. Αν πρέπει να ταξιδέψετε, να βάλετε σειρά σε οικογενειακά θέματα και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, που έχετε αμελήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, οι συνθήκες θα είναι οι καταλληλότερες.

ΛΕΩΝ

Είστε αρκετά μπερδεμένοι με τους άλλους, σε σημείο που δεν μπορείτε να δείτε την ουσία των πραγμάτων γύρω σας. Θα υπάρξουν βέβαια θετικές εξελίξεις σε ότι σας απασχολεί, ιδίως στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αυτό θα σας κάνει να είστε περισσότερο ήρεμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε, να ασχοληθείτε με τις γνώσεις και να βρείτε τις απαντήσεις που περιμένατε. Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν εσωτερικά δώρα που η αξία τους θα φανεί στο μέλλον. Είστε έτοιμοι σε κάθε περίπτωση να ακολουθήσετε  τον πνευματικό σας οδηγό.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια οικονομικά θέματα που σας έχουν στοιχειώσει την καθημερινότητα, βρίσκονται πολύ κοντά στην λύση τους. Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, οι αλλαγές και τα βαθιά συναισθηματικά σοκ δεν θα λείψουν. Σε αυτό τον τομέα έχετε ακόμη κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν για να ολοκληρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έφτασε η περίοδος των γενεθλίων σας και πολύ πιθανόν να βρίσκεστε σε μία εσωτερική σύγχυση. Από την μία να έχετε πολύ θετικά μηνύματα για το μέλλον σας και από την άλλη να παλεύετε με τα “μικρά τερατάκια” του παρελθόντος που δεν θέλουν ακόμη να αποχωρίσουν από την ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα θα δουλέψει για σας πάνω σε εσωτερικά θέματα και πολύ πιθανόν να ολοκληρώσετε κάποιο σημαντικό έργο. Ο Ήλιος πλέον στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας χαρίσει περισσότερη υγεία και δύναμη να αντιμετωπίσετε εκείνα που μέχρι σήμερα σας τρόμαζαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικές διεκδικήσεις και μαχητικότητα σε ό,τι έχει να κάνει με την κοινωνική σας θέση. Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική επίσης σε συναισθηματικό επίπεδο και σε μακρόπνοα σχέδια που θα έχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι έχετε μπερδέψει και διαχειρίζεστε με λάθος τρόπο. Προσοχή λοιπόν αν έχετε δώσει μεγαλύτερη αξία σε καταστάσεις και άτομα που δεν το αξίζουν. Επαγγελματικά να περιμένετε μία πολύ καλή ευκαιρία που θα σας βγάλει από μία δύσκολη περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα καλά νέα ήρθαν και για σας τους περισσότερο ευαίσθητους και ταλαιπωρημένους Ιχθείς. Ο Ήλιος πλέον στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας διευκολύνει αρκετά την καθημερινότητά σας. Αν πάψατε να ελπίζετε στα δώρα από τον σύμπαν, κάνετε μέγα λάθος. Οι μέρες αυτές κάνουν το απίθανο πιθανό.