ΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

40 μέρες χωρίς Κολυμβητήριο είναι πολλές!

 

Η κ. Βασιλική Χήρα φέρνει στο προσκήνιο την θερινή λειτουργία του Κολυμβητηρίου, παραπονούμενη πως 40 μέρες “λουκέτο” μέσα στο καλοκαίρι είναι πάρα πολλές για όσους “κάνουν διακοπές στο Χαϊδάρι”! Η διοίκηση του Κολυμβητηρίου σε ανακοίνωσή της εύχεται “καλό καλοκαίρι” στους χρήστες της πισίνας, αλλά φρόντισε το αντίθετο για πολλούς από αυτούς. Αναμένουμε την απάντηση της δημοτικής αρχής.

Η επιστολή της:

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου στο Χαϊδάριώ.

Ενώ μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας αδυνατεί να κάνει διακοπές ή θαλάσσια μπάνια, αποκλείονται από τη μοναδική διέξοδο δροσιάς και χαλάρωσης, διότι κλείνει το Κολυμβητήριο απο τις 27-7 έως 3-9, με φτηνές και διαφορετικές δικαιολογίες από την πλευρά των εργαζομένων. Άλλοι λένε ότι χρειάζονται ξεκούραση και άλλοι ότι πρέπει να γίνουν έργα συντήρησης.

Οι άδειες μπορούν να δοθούν εκ περιτροπής και η συντήρηση δεν κρατάει 40 μέρες. Υπάρχει και καλύτερη εποχή έργων συντήρησης. Από τις διακοπές των Χριστουγέννων και τον Ιανουάριο η συμμετοχή των κολυμβητών μειώνεται αναγκαστικά λόγω καιρικών συνθηκών.

Αν μη τι άλλο, η συγκεκριμένη δημοτική αρχή έπρεπε να έχει περισσότερες ευαισθησίες…

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. Η χειροτερη διοικηση δημου ever βρωμικη πολη ,δυσοσμια παντου να τους χαιρομαστε……οτι χειροτερο πραγματικα,αλλα αριστεροι – αριστεροι !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button