ΚΟΙΝΩΝΙΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Ο κλέφτης ήρθε δυο φορές”! Παθών μάς διηγείται περιστατικό στο Δάσος

“Ήταν Κυριακή 7 παρά 10, βραδάκι. Έγραφα στον υπολογιστή μου και είχα κλειστά τα φώτα. Ήμουν μόνος στο σπίτι. Άκουσα ένα χτύπημα στο τζάμι της κουζίνας, το μυαλό μου πήγε αμέσως σε κλέφτη. Ακολούθησε ένα δεύτερο, πιο δυνατό χτύπημα. Έσπασε τις γρίλιες. Μόλις κατάλαβα ότι ανέβηκε στο τζάμι φώναξα “πιάστε τον” και όρμηξα προς τα εκεί. Είχα την ελπίδα μήπως τον στριμώξουμε με κάποιον γείτονα, αλλά χάθηκε”. 

Ο κύριος που μάς διηγείται το περιστατικό που συνέβη στις 3 Δεκεμβρίου, κατοικεί στο Δάσος, σε ισόγεια κατοικία. Κάλεσε την Αστυνομία και πράγματι σε λίγη ώρα ήρθε το περιπολικό. Ένας από τους αστυνομικούς τού είπε να μην αποκλείει ότι ο κλέφτης μπορεί να επιστρέψει, είναι κάτι που μερικοί το συνηθίζουν (ίσως γιατί έχουν δημιουργήσει “τη δίοδο” και θεωρούν ότι ο ένοικος δεν θα πιστεύει ότι μπορεί να τον “χτυπήσουν” δυο φορές σε λίγη ώρα.)

Ας αφήσουμε να μάς διηγηθεί ο ίδιος ο παθών τη συνέχεια: “Κάλεσα ένα φίλο μου στο σπίτι και καθόμασταν με τα φώτα χαμηλά. Πράγματι, σε μια ώρα περίπου, ακούσαμε θόρυβο και είδαμε το ένα άγνωστο πρόσωπο κολλημένο στο τζάμι. Κοίταζε και άκουγε αν υπάρχει κίνηση μέσα. Έτρεξα προς τα εκεί και τον είδα σε απόσταση ενός μέτρου. Έστριψε και έφυγε τρέχοντας, πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε. Ήταν πολύ νέος, ως 22 ετών, 1.65 ύψος αλλά γεροδεμένος, με πολύ κοντό μαλλί, χωρίς κουκούλα. Φορούσε μπουφανάκι και φόρμα.”

Ο συνομιλητής μας είναι αγανακτισμένος από τη θρασύτατη απόπειρα εισβολής που αντιμετώπισε δυο φορές σε λίγη ώρα στο σπίτι του. Επίσης και από άλλα περιστατικά διαρρήξεων και ληστειών, που κυκλοφορούν στην περιοχή από στόμα σε στόμα. 


 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button