ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Περισσότεροι αστυνομικοί – Περισσότερες στοχευμένες περιπολίες στο Χαϊδάρι

Σε αύξηση των μέτρων προστασίας των πολιτών προχωράει στο αμέσως επόμενο διάστημα το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου με στοχευμένες περιπολίες σε διάφορα σημεία. Αποστολή τους η προληπτική και αποτρεπτική παρουσία της Αστυνομίας, για να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας και να αντιμετωπιστεί το έγκλημα του δρόμου.

Τα μέτρα που περιγράφονται πιο κάτω κατέστησαν δυνατά μετά την αριθμητική αύξηση του αστυνομικού προσωπικού του Α.Τ. Χαϊδαρίου, ύστερα από αίτημα που κατατέθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών και ικανοποιήθηκε από την ηγεσία της ΕΛΑΣ. Προφανώς λήφθηκαν υπόψη οι αυξημένες ευθύνες του τοπικού Τμήματος.

Περιπολίες για ασφάλεια των συνταξιούχων

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, τις τελευταίες μέρες κάθε μήνα, κατά τις ημερομηνίες που θα πληρώνονται οι συντάξεις, θα γίνονται αυξημένες ένστολες πεζές περιπολίες έξω από τις τράπεζες, πέρα από την κίνηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Στόχος είναι η ασφάλεια των συναλλασσόμενων ηλικιωμένων και των συντάξεών τους.

Και στις λαϊκές αγορές

Παράλληλα θα ενισχυθούν οι πεζές περιπολίες στις λαϊκές αγορές της Πέμπτης και του
Σαββάτου, που γίνονται στην πόλη μας. Αποστολή τους θα είναι, εκτός από την αντιμετώπιση του μικροεγκλήματος, ο έλεγχος και η πάταξη του παραεμπορίου.

Να προσθέσουμε πως στις αρμοδιότητες του τοπικού τμήματος, είναι η 24ωρη παρουσία – φύλαξη, έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο Σκαραμαγκά, η οποία εκτελείται κανονικά, παρά το ότι λέχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η συγκεκριμένη αποστολή έχει σταματήσει.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button