Με πρωτοβουλία των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Δάφνης Δάσους
Χαϊδαρίου και με τη συμμετοχη του Κέντρου Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής θα πραγματοποιηθεί η 1η Συνάντηση Αθλητισμού Πολιτισμού Παιδείας στο Χαϊδάρι.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με τη φιλοδοξία να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, να βρει μιμητές και να προάγει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την παιδεία στην περιοχή μας.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί αγώνας ποδοσφαίρου Παλαιμάχων, μεταξύ των ομάδων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου και Απόλλωνα Αθηνών, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο λόγο για τον οποίο γίνεται η εκδήλωση.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει επίδειξη παραδοσιακών χορών από το Κέντρο Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης η ομάδα των Παλαιμάχων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου θα προσφέρει από ένα laptop στο 1ο και 8ο Δημοτικά σχολεία και 5ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, ενώ το Κέντρο Λαογραφίας και Πολιτισμού θα προσφέρει 10 δωρεάν εγγραφές και συνδρομές για το κάθε σχολείο, με σκοπό την εκμάθηση παραδοσιακών χορών.

Θα είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία τέτοιου είδους εκδήλωση στην περιοχή μας, ελπίζοντας ότι θα βρει μιμητές και θα δώσει ένα φωτεινό παράδειγμα συνεργασίας στους μικρούς μαθητές. Αυτό της Ένωσης, του Αθλητισμού,του Πολιτισμού και της Παιδείας. Η συνεργασία αυτή, θα έχει και τη συμμετοχή και συμπαράσταση των ακαδημιών της ομάδας Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας στις 03/11/2018 σήμερα Σάββατο και ώρα 19.00 στο γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης για να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς, παρά μόνο με γνώμονα το κοινό καλό.

Οι Πρόεδροι των Συλλόγων

Παπαχαρίσης Γ.

Παλαίμαχοι Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου

https://www.facebook.com/dafnixaidarioy