LIFESTYLEΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Magic Step: On line Μαθήματα Xορού σε καιρό πανδημίας!

Ο χορός είναι μια επένδυση ζωής για διασκέδαση, ηρεμία, εκτόνωση, αυτοπεποίθηση, βελτίωση της προσωπικότητας και απόκτησης νέων φίλων.
Η εκμάθηση χορού μας βάζει σε έναν υπέροχο κόσμο συνύπαρξης και σε ένα κοινωνικό ημερολόγιο ευημερίας όλο το χρόνο που περέχει διασκέδαση χωρίς εξαιρετική προσπάθεια.

Τι γίνεται όμως εν καιρό covid, όταν οι συνθήκες της ζωής και της καθημερινότητας γίνονται λίγο πιο σύνθετες; Είμαστε καταδικασμένοι από φόβο ή υποχρέωση να στερηθούμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα με ότι αυτό συνεπάγεται για τον καθένα; Λοιπόν η απάντηση είναι όχι και εμείς δηλώνουμε ενθουσιασμένοι για αυτό:

Χορός για όλους στον καιρό της πανδημίας με μαθήματα on line! 

Γίνεται και έχει τα δικά του πλεονεκτήματα!

Οι σχολές Magic Step τηρούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία και παίρνουν όλα τα προτεινόμενα μέτρα προστασίας, έτσι ώστε το περιβάλλον να είναι κατά το μέγιστο ασφαλές.
Για όσους όμως διατηρούν τις επιφυλάξεις τους και δεν θέλουν να αφήσουν το χόμπι τους ή για όσους βρεθούν σε καραντίνα, η Ειρήνη Μυρωνάκη και η ομάδα της βρίσκονται εκεί για να μην χάσετε το μάθημά σας, για να μην νοιώσετε μόνοι και αποκομμένοι, αλλά αντιθέτως να διατηρήσετε τις χορευτικές σας δεξιότητες, την φόρμα και την επικοινωνία.
Αυτά τα on line μαθήματα χορού είναι από τις περιπτώσεις που η τεχνολογία λειτουργεί υπέρ το ανθρώπου και της καλής ψυχολογίας του!

Magic Step και Κοινωνική Ευθύνη

Η Magic Step είναι μια σχολή που στην πορεία των χρόνων έχει δώσει πολλά δείγματα “γραφής” και του επαγγελματισμού της αλλά και της κοινωνικής ευαισθησίας της. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε πως βρίσκεται κοντά στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα εδώ και χρόνια ενώ παλαιότερα είχε συνεργαστεί και με το Χαμόγελο του παιδιού.
Πρόσφατα συμμετείχε στο Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου με την εθελοντική ομάδα “Η αγάπη Πάει παντού” για την ενίσχυση του Λύρειου Ιδρύματος Ν. Βουτζά μετά την καταστροφή του από τις φωτιές του 2018. Με την ίδια ομάδα, για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας αυτή τη φορά, χορογράφησε εθελοντικά την παιδική θεατρική παράσταση που παρουσιάστηκε τo Σάββατο 23/01/22 στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Χαϊδαρίου. Περισσότερα για τις σχολές magic step και τα τμήματα χορού εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για τα on -line μαθήματα στον τηλεφωνικό αριθμό Χαϊδαρίου, υπεύθυνη κα Ειρήνη Μυρωνάκη.

Καλή και Χορευτική χρονιά λοιπόν υπό κάθε συνθήκη, γιατί μπορούμε!

Σχολές Magic Step |Χαϊδάρι, Φαβιέρου & Φιλιππίδου 2, Τ 210-5815819 | Νίκαια, Τ 210-4901395 | FB
 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button